Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag får håll när jag springer. Det är inget bra hälsotecken. Nu blir det lite hälsoliv ett tag, va? Svårt bara för Sveriges nattliv har aldrig levererat så bra. #love #love #love

You Might Also Like

 • Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
  17 augusti, 2015 at 07:55

  Nu har jag recenserat din goda Nougatcreme på bloggen 🙂

  http://chocochock.se
  ”Sockerfri Nutella”

 • Fiona
  17 augusti, 2015 at 08:36

  Vad vet du om Sveriges nattliv?

 • Annika
  17 augusti, 2015 at 09:23

  Jag får sällan håll, men om det inträffar så försöker jag andas lite djupare och springa vidare. Funkar.

 • Trebente Lasse
  17 augusti, 2015 at 10:09

  En korvryckarbild helt klart. Just nu fantiserar jag om min hemmagjorda sås som sammanflyter med svetten, i ditt mot solen uppvända, ansikte. Precis ryckt färdigt nu, faaaan va nice. Har du kirrat hotellrum ännu? Tänkte vi kunde köra en långhelg med spa, manikyr, pedikyr och ett lite exklusivt champagneberusat grovhångel i bubbelpoolen. Nu när du kommit så här långt i läsandet av min kommentar, så visst pirrar det till lite även hos dig. Eller hur? Väntar ivrigt på din kommande e-post.

 • Linda
  17 augusti, 2015 at 11:19

  Ser ut som att nån har dragit över ditt huvud med en nylonstrumpa sen har ditt fula ansikte formats din jävla rått-face

 • kim
  17 augusti, 2015 at 11:20

  Du som är så bra på att festa. Du kan hålla kurser i hur man blir en riktig festprisse, för oss som inte bor i storstäderna. Det är ju viktigt för oss ensamstående föräldrar med egentid!!!

 • Dinnie
  17 augusti, 2015 at 11:28

  Försöker du se sinnlig ut – njuter du? Är det till gubbarna som läser din blogg. att få dem kåta?

 • Björn
  17 augusti, 2015 at 12:31

  Jaha och som vanligt är du lika sexig som ett gammalt bananskal som legat och ruttnat i solen.

 • V.
  17 augusti, 2015 at 12:55

  Satans vad många riktigt ocharmiga kommentarer. Skärp till er för fan.

 • lilleman
  17 augusti, 2015 at 13:08

  En riktigt bra runkbild på dig har jag i taket ovanför min säng!

 • Linnéa
  17 augusti, 2015 at 14:47

  Katrin. Visa nu prov på tigern i dig! SLUT på festandet o lallandet.. Give me a T-I-G-EE-RR!!!

  Tigermamman!!!
  Businesstigern!

  Gör kvalitet. -som hittils. Värlen är FULL av skitprodukter som nolifers köper!

  Kämpa på…utbilda dig ta stooora steg förbi alla andra,, meter för meter tar du in på dem som den marathon-kvinna du är!!! Yeahhh Du ökar min livskvalitet…!
  Hoppas du hittar en bra karl, i min kula ser jag en lugn, trygg man, med vackra händer som älskar att älska med dig men skryter inte om det för andra. Han har dig inte som sin trofe utan som en människa. Han har mycket pengar men låter dig sköta ditt och lägger sig inte i med sina tillgångar.
  Han ser dig som den varma människan du är och ser ditt stora hjärta för alla, respekten som finns där för grannen Ulla och Puma Swede.

  Glöm inte det som du innerst inne vet gör dig lycklig, att sträcka ut en hjälpande hand!

 • Ellinor
  17 augusti, 2015 at 15:06

  Du verkar så sexuell. Själv är jag i di ålder och har tappat sexlusten totalt. Snart lämnar min man mig. Ni har kanske tagit upp detta relationspodden?!

 • Kjelle
  17 augusti, 2015 at 15:12

  Du. Ser. För. Jävlig. Ut

 • Linnéa
  17 augusti, 2015 at 15:31

  Ellinor-Jag läste i Wellness Nr 6 2015 följande:
  En grupp skulle ligga med varandra som vanligt, medan den andra fick i uppgift att ligga dubbelt så ofta. De som fördubblade antalet samlag blev inte gladare för det.

  Jag har psykiska problem och när jag har mest ångest vill jag ha sex som en nymfoman… För att dämpa ångest.

  Vill inte förminska ditt problem.Inte alls. Min kille är lite sur för att jag vill ha så mycket sex… Han vill ha romantik och förspel och fan o hans moster…Men när jag ser honom vill jag ha sex. Har inte tålamodet för romantik.

  Tänk vad mycket jag skulle få gjort istället för de tidshål utan nytta som sex är. -Tråkig syn på sex men det är vad det är.

  Låt din man fara o flyga. Träffa nån tjej som sexar ofta. Men det är skillnad på kvantitet och kvalitet… Mitt sexliv är sex utan kvalite bara kvantitet…

  Tänk vad konstigt det som är himmel för en är helvete för den andra…

 • tinestyyoueverseen
  17 augusti, 2015 at 15:37

  Hahaha, lika spännande varje gång, man vet aldrig vad folk ska skriva härinne! men Linneas spåkula lät väry exciting tyckte jag, hoppa på det tåget vetja!
  Ibland måste man förkovra sig lite och kanske jobba på sin status, inte bara träna eller festa runt. Har du tur så hittar du han med stort h= HAN-drömmannen! på köpet.

 • Sara
  17 augusti, 2015 at 15:45

  Åh, längtar tills jag också kan ge mig ut på springturer igen!

  Blivande trebarnsmamma som bloggar om allt möjligt, ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 • Åhh!
  17 augusti, 2015 at 15:58

  Något fel med en kvinna som njuter och är lycklig, eller??! Tycker hon ser väldigt fin ut! Era missunnsamma jävlar.

 • Lady 45
  17 augusti, 2015 at 16:07

  Har aldrig varit så skönt som nu att bli påsatt – kommer flera ggr per natt / dag. Så visst kan lusten och njutningen öka med åldern:-)

 • lol
  17 augusti, 2015 at 16:09

  Hahaha hahaha!!

 • Tabasha
  17 augusti, 2015 at 16:23

  Vad härligt för dig Lady 45. Men tyvärrfinns det många unga tjejer som tappat sexlusten av olika anledningar……!!

 • hehe
  17 augusti, 2015 at 16:25

  Säkert bra träning också sex, onani, åtminstone skön träning

 • Q
  17 augusti, 2015 at 16:31

  Tabasha- Kanske fel partner, dålig hälsa deppiga, stress osv och fel inställning! Tjejer växer väl fortfarande upp med inställningen att sex är något fult, skamligt och smutsigt! Och att som tjej, kvinna ska man inte ta för sig och bejaka sina känslor utan bara vara ett sexobjekt typ, för mannen med fokus på hans tillfredställelse. Då kan det lätt bli fel.

 • Q
  17 augusti, 2015 at 16:39

  Sexlusten kan väl också gå i vågor under livets gång, pgr av olika situationer, man kan befinna sig i. Detta är individuellt hur stark lust man har, och situation, mående, och ej beroende av ålder. Med rätt partner, förhållanden, osv kan nog de flesta få till ett bra sexliv. Men även mediciner och p- piller har jag för mig, kan påverka.

 • Löpare
  17 augusti, 2015 at 16:49

  Så bara för att man har sprungit och njuter av solen måste det vara för att kåta upp någon?!! Hur knäpp är inte den slutsatsen?? Sedan om någon går i gång på detta är väl som det är.

 • Tanten
  17 augusti, 2015 at 16:49

  Jättebra träning för bäckenmuskelaturen att få orgasm. Kan förhindra att man blit inkontinent. KNIP!!

 • Trebente Lasse
  17 augusti, 2015 at 20:14

  @Katrin

  Jag har ett blygsamt önskemål inför din stundande hotellbokning. Jag är vegetarian vilket medför att du får boka ett hotell med en bred vegetarisk meny, så vi får mer rumtid tillsammans under vårt kommande sjuttiotvåtimmars maraton av ändlösa förlustelser.

  Och som mångårig vegetarian kan jag faktiskt sakna vissa animaliska delikatesser som t.ex. ostron, vilka konsumeras under närmast rituella former. Med tungspetsen lyfter man försiktigt upp det lena köttet mot lätt trutade läppar och med ett mjukt masserande sörplar man i sig dess våta textur. Det är precis i detta ögonblick sältan möter gommen i en starkt eggande smaksensation. Men icke att förglömma så är tempot minst lika viktigt som tekniken. Man måste varva ett lättsamt mumsande med att kalasa med samma frenesi som hos en utsvulten gam. Under denna varierande avsmakning infinner sig ett meditativt tillstånd där man transcenderar till att bli ett med ostronet och givetvis resulterar även denna transcendens i ett fulländat bordsskick.

  Men som med naturens alla nycker finnes det tursamt nog ett mer välsmakande alternativ till ovan nämnda anrättning och så länge man inte sväljer förblir man en sann vegetarian. Glöm ej frisera de deliciösa delarna alternativt att ta med en stor låda av Knäckekex med tacosmak, då jag ej tål lök (vilket kan förstöra stämningen något).

  @Alla ”problemfyllda kvinnor”

  Jag har ett trevlig bihang som med naturliga endorfindimmor kan bota alltifrån asexuella till deprimerade kvinnor. Nymfomanerna lämnas i ett perfekt naturligt tillstånd men ej i ett obefläckat sådant. För tillfället har jag siktat in mig på Katrin men om detta icke ger utdelning kan någon annan av er bli ett lyckligt andrahandsval. Det är bara att höra av er till Katrin för min e-postadress och glöm ej att bifoga en oretuscherad bikinibild alternativt ett ”au naturellt” dito. Först till kvarn flickor och må den mest välformade vinna…

 • Grinig
  17 augusti, 2015 at 20:27

  Det var som fan. En litterat trebent Lasse-snubbe mitt ibland alla hel-och-halvimbecilla stridisar på Z-bloggen?
  Du Trebente, här är ingen idé att hänga. Odla din litterära talang annorstädes ty du kastar pärlor för svin.

 • Grinig
  17 augusti, 2015 at 20:37

  Jo Trebente L, jag glömde säga att Zytomierskas publikum troligen inte begriper ett jota av dina halsbrytande stilistiska krumbukter. Därav mitt goda råd, väl bekomme.

 • robin
  17 augusti, 2015 at 21:12

  Katrin har de läsare hon förtjänar. De ligger på samma nivå intelligensmässig som hon!!!

 • Amanda
  17 augusti, 2015 at 21:13

  Vad är det för kommentarer på det här stället? Helt makalöst. Tack för en bra blogg och tack för att du fortsätter att blogga trots detta. Wow!

 • davve
  17 augusti, 2015 at 21:56

  Att en och samma person orkar spendera en hel dag med att skriva cirka 30 inlägg i samma sexistiska och korkade stil….. man undrar.

  Har du problem hemma? Eller är du bara en outbildad invandrare?

 • Tess
  17 augusti, 2015 at 22:04

  Måste vara nåt fel när man skriver såna elaka kommentarer. Har ni tråkiga liv? Avundsjuka? Orka vara bitter och elak. Se det positiva i människor, vem vet ni kanske börjar må bättre.

 • Lilly
  17 augusti, 2015 at 22:33

  Haha jävlar vad ful du är kvinna!

 • Trebente Lasse
  17 augusti, 2015 at 23:08

  @Grinig
  Tack för rådet. Men den sista delen av min kommentar råkade slinka med av bara farten och den var mer ämnad som ett skämt. Men jag är med på noterna vad gäller pärlor och svin. Men det var ju inte helt bortkastat då du förstod vad jag menade. Så vad gör du själv här?

 • Diss
  17 augusti, 2015 at 23:11

  ”davve”- vad fan dravlar du om?? En o samma person? Invandrare? Är du en liten nissenazze kanske?

 • Tara
  17 augusti, 2015 at 23:28

  Brännvinsnäsa. Ta det lugnt med spriten!!!

 • Ökenråtta
  17 augusti, 2015 at 23:30

  Tanten
  En sådan klinisk vedervärdigt beskrivning av något som annars kan jämföras med en tripp till nirvana. Där föll det allt platt:)

 • P
  17 augusti, 2015 at 23:52

  – Katrin är jätte fin!

 • P
  17 augusti, 2015 at 23:57

  @lilleman Vad är det för bild?

 • Trebente Lasse
  18 augusti, 2015 at 00:19

  @Katrin

  Jag vet att du förstod mina små subtila tvetydigheter i mitt förra inlägg och det räcker gott för mig. Då jag själv är ”pretty fucking far from normal” var det väl det närmaste jag kunde komma en liten ursäkt för mina tidigare lätt plumpa kommentarer. Men jämfört med det mesta andra som skrivs här, var mina små plumpheter i jämförelse en ren litterär smekning.

  Jag tyckte du var djävlig fräsch redan när du var gift med tönten som arbetar/arbetade på Aftonblaskan och den fräschören består, men det har tillkommit en än mer tilltalande mognad. Vad gäller din personlighet, som jag tidigare omnämnde som störande, vet jag faktiskt ingenting om. Men du kan knappast vara vare sig särskilt ointelligent eller genuint otrevlig för då hade affärerna inte rullat på.

  Du ser nu lyckligare ut än vad du gjorde för ett tag sedan, då ögonen har en helt annan lyster. Tippar på att du är på väg upp ur en liten svacka och livet kommer säkert gå upp och ned där med men kanske på en lite högre nivå. Det kommer fortsätta att gå bra för dig, vilket du redan har bevisat. Fortsätter bloggkommentarerna att utvecklas på samma nivå kanske du borde fundera på en lätt moderering eller att släcka ned för gott. För även om det mesta rinner av är det ändå en källa av en dålig energi man klarar sig bäst utan.

  Nu ska jag glida vidare och ”störa” någon annan plus att de flesta kommentatorerna här är för mycket neandertalare för min smak. Men dig hade jag inte backat för en sekund då du ligger helt i min smakinriktning. Ha det gott!

 • Davve
  18 augusti, 2015 at 00:41

  Trebente Lasse, du har för mkt fritid.. Herregud, skrov en bok istället för att trakassera Katrin med ditt dravel

 • Wilma
  18 augusti, 2015 at 08:17

  Trebente Lasse
  Kan du rekommendera några bloggar som bara har skärpta läsare. och bara skriver intelligenta kommentarer (som du) Förstär inte varför alla retarderade har samlats här. Kan det ha med Katrin själv att göra eller ……?

 • jenny
  18 augusti, 2015 at 09:46

  du är så jävla snygg! Verkar som att du har det riktigt roligt också 🙂 YEYYYY

 • 4bena
  18 augusti, 2015 at 10:23

  Vilka översittarfasoner! Ja men gå till något annat ställe då ”trenbente Lasse” Pinsamt är bara förnamnet, bokstavligen! Men gå till någon trist bokklubb eller nåt då, där alla tänker och tycker lika och är på exakt samma nivå,- Du får det säkert superkul!

 • Naken
  18 augusti, 2015 at 10:57

  Kattan mmm

 • Anton
  18 augusti, 2015 at 11:14

  Dawe hur skrovar man en bok? De flesta vet hur man skriver en bok men skrovar en bok det vill nog många av oss veta hur man gör. Fast du är kanske en helssvensk stadstjej som inte lärt dig stava än.:)

  Dawe säger: ”Trebente Lasse, du har för mkt fritid.. Herregud, skrov en bok istället för att trakassera Katrin med ditt dravel”

 • Davve
  18 augusti, 2015 at 19:15

  Anton, det tog alltså drygt ett dygn för dig att komma på denna formulering. Grattis! 🙂

  Var det något mer? Nej, då gå nu tillbaka till att stalka Katrin och lägga ner energi på att kommentera alla delar av hennes liv 🙂

  Din tomte

 • Davve
  18 augusti, 2015 at 19:17

  Anton, hur skrovar man en bok undrar du.. Jag undrar…. Hur kan din mamma någonsin ha låtit dig få en dator och mobil 😀

 • Anton
  18 augusti, 2015 at 20:15

  Hej Dawe!

 • Jag
  18 augusti, 2015 at 21:05

  Vilka jävla kommentarer..!! Hur fan e ni funtade??…

 • tinestyyoueverseen
  18 augusti, 2015 at 22:01

  Svar till: ”Jag” antagligen så har davve grav dyslexi därav allt ”konstigt”..

 • Anton
  19 augusti, 2015 at 08:41

  Nu är vi snälla mot Dawe och så säger vi alla HEJ! ( Det var något klok person som skrev att vi alla skulle göra så och jag tycker det är en väldigt bra ide) den somaliske outbildade sexuellt och själsligt och fysiskt outnyttjade Anton har talat.:)

 • Davve
  19 augusti, 2015 at 09:57

  Anton, det är så roligt.. Du tar åt dig av mina kommentarer likt en butthurt skolgrabb 😀 och svarar på inlägg som jag har skrivit till andra alias… Alltså så är du samtliga…. Löjligt. Och barnsligt. Är du arbetslös? Eller bara allmänt olycklig? Ja Anton, Anton, Anton. 😀 Hej Anton 😀

 • Anton
  19 augusti, 2015 at 10:17

  Hej Dawe! Vad tycker du om sången Idas sommarvisa? Den är väl fin?

 • t
  19 augusti, 2015 at 10:26

  HEJ Davve!!!!
  Skriver du om dig själv nu igen! : arbetslös och olycklig…
  Gå ut i solen istället och njut, skit i vad andra skriver för det har du inget mandat att styra över ändå, lugna ner dig och börja bry dig om dig själv istället. HEJ HEJ HEJDÅ Davve!

 • Trebente Lasse
  19 augusti, 2015 at 16:56

  @Davve

  Jag förstår inte riktigt vad du menar med ”du har för mkt fritid”. Jag skriver en välformulerad A4-sida på kortare tid än du felstavar dig igenom tre rader med en taskig meningsuppbyggnad, min ordblinde lille vän. Dator/telefon kan bara göra så mycket och sen måste man själv kontrollera de små språkliga grodorna, men saknar man den kapaciteten blir det som det blir. Som i ditt fall. Har du problem med att tolka det skrivna ordet kan du alltid göra en webbsökning alternativt gå igenom texten med din vårdnadshavare. Övning ger färdighet och alla kan tangera sina begränsningar, även om det i ditt fall är lite mer tveksamt. Men ge inte upp hoppet för som vår ”statsminister” tydligt visar är en mentalretardation inte ett ogenomträngligt hinder för att göra karriär. Men när du blir stor bör du nog ändå välja en yrkesväg där du skriver så lite som möjligt. Det ligger ingen skam i att flippa burgare eller att städa, så länge man tål matoset och inte har alltför känsliga små händer. Lycka till!

 • Grinig
  19 augusti, 2015 at 17:52

  Ah Trebente, jag visste väl att det kliade i dina fingrar när fån-Davve pruttade ur sig sina eländiga hån-försök.
  Gott och väl, ett litet problem dock: han/hon begrep troligen inte din vänliga drapa. Om igen, pearls before swines.
  Det roar en grinig jävel som mig att se en dumfan plattas till. Även om fånen reser sig och börjar veva igen. Därför ser jag fram mot nästa tillplattning, stor underhållning. Troligen tycker KZ detsamma (hon läser kommentarerna)

 • Davve
  19 augusti, 2015 at 18:53

  Fyra inlägg med fyra olika alias där du svarar till dig själv! Nytt rekord! Du är butthurt… Och antagligen olycklig. 😀 Din enfald är underhållande.. Men mest tragisk. Så är du en ointelligent invandrare? Eller en arbetslös bondunge? Berätta nu.

 • Grinig
  19 augusti, 2015 at 20:00

  @Davve ang. Ditt inlägg kl 18.53:

  Förtydliga vem du avser ha skrivit ”fyra nya inlägg…” osv. Du är mer än måttligt skruvad och tycks sitta och bevaka kommentarerna större delen av din vakna tid?
  Med såna följare som Davve behöver Zytomierska inga fiender.
  Här slutar din och min konversation för gott.

 • Anton
  19 augusti, 2015 at 20:03

  Davve går inte att platta till för hon är dummare än tåget. Hon kan bara skriva hånfulla komentarer om de som bor på landet,om invandrare, om arbetslösa och om utvecklingsstörda. Hon har de mest korkade åsikter som jag har sett skrivas på en blogg

  Jag tycker synd om Katrin som har henne som sk försvarare på sin blogg men som tur är så har ju Katrin intelligenta ”försvarare” med. Hej Davve!

 • davve
  19 augusti, 2015 at 21:29

  grinig, varför skriver du att vår konversation slutar för gott när du vid 20.03 skriver under ditt andra alias. du är verkligen en märklig liten individ, men mest rolig :D’

  Ja du Anton, som man sår får man skörda. Skriver du en massa strunt så får du exakt samma sak tillbaka. Och tro mig, du är bara en liten lort.

  😀

  Hej Anton, Ja Anton. Anton… Jo Anton… Som Anton skulle säga 😀