Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså tja. Det är så jävla kallt ni anar inte. Sitter i ulltröja, långbyxor och huttrar med en kopp te mellan knäna. Ska lägga mig, har helt missat att jag ska få sova åtta timmar i sträck nu. Värsta lyxen. Jag älskar mina barn det vet ni hur mycket jag gör, men det här singellivet. Det är fan underbart. FTW. Godnatt. #öliv

You Might Also Like

 • lollo
  12 augusti, 2015 at 00:48

  Snygg selfie. Eller …… !

 • Robyn
  12 augusti, 2015 at 00:58

  Det är väl klart att du älskar dina barn, det vet vi alla. Vem försöker du annars övertyga?

 • Anton
  12 augusti, 2015 at 17:26

  Alla har behov av att få vara utan sina barn MEN att resa långa vägar ifrån dem tror jag inte är bra. Tänk om det skulle hända dem något då vill man som förälder vara hos dem fort som fan. Så att vara ifred från dem men i närheten tror jag är en bra ide. Jag tror Katrin älskar sina barn MEN jag tror även att man i perider älskar de ena barnet mer än det andra.

 • Anonym
  13 augusti, 2015 at 06:22

  Anton vad vill du komma fram till???

 • Mara
  13 augusti, 2015 at 10:12

  Tror Martin Melin och du skulle passa bra ihop. Ingen vill skaffa fler barn, ni är snygga och gillar träning. Hihi:)