Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hittade en härlig bild från igår. Man kan se hur övertaggade vi är. Vi var ett roligt gäng igår @danielparis mf. Det ovanliga med alla i gruppen var att alla vara glada och röjiga som fan. Det var ingen som hade ett enda problem som den ville prata om. Jag säger inte att jag inte vill lyssna på vänner när de ältar om missnöje men det var verkligen annorlunda att umgås åtta personer där alla var glada, lyckliga och… barnlösa. Shit det är det som är fällan jag dör jag har knäckt koden. Livet innan barn och efter barn. Trist att det inte finns en bättre mall för livet med små barn. Så att folk kunde vara lite gladare trots män som inte gör nåt…och tjejer som tjatar. Vet ni, det var min sista tanke för den här dagen för Rambo sover och det gör jag med. Godnatt. Jo! Glöm inte att gå in på fyndhörnan @lchfklubben Till 0000 är det dunderrea. Så. Nu: Godnatt.

You Might Also Like

 • greta
  9 augusti, 2015 at 20:08

  Sikket faaantastiskt inlägg. Godnatt !!!

 • beata
  9 augusti, 2015 at 20:12

  Varför visar gubben fingret. Vad är han förbannad på!

 • Emmy
  9 augusti, 2015 at 20:21

  Han ger alla er som skriver elaka kommentarer ett finger i förväg, för ni finns ju fan alltid, så fuck you allihop som kränker Katrin…

 • Mikaela
  9 augusti, 2015 at 20:50

  Måste säga att du ser genuint lycklig ut numer. Något med din blick som förändrats. Heja dig! : )

  Jag har följt dig under en längre tid och tack för bra inspiration, galenskaper och underhållning på hög nivå.

 • Diana (La Madre)
  9 augusti, 2015 at 21:03

  Jag håller inget annat än med.. har ofta och mycket, tänkt på livet innan och efter barn… det är jobbigt att vissa saker måste ta en sån stor förändring när man har skaffat barn men å andra sidan så är det väl så det kanske måste vara för att annars skulle väl var och varannan spåra ur? Äh jag vet inte, men snart är det nog dags för mig att säga God natt här med. 😀

  Härlig bild i alla fall. Glada, störda och lyckliga. 😀

 • Gt
  9 augusti, 2015 at 23:18

  Stalker-Diana.

 • Jag
  10 augusti, 2015 at 08:04

  Du är så ungfortfarande, 38 är ingen ålder, självklart vill du parta. Gjorde jag me då, skutkul, bli uppskattad, känna sig , skitsnygg… .. Passa på ha kul.. Men barnen e de bästa man har… Utan barn skittrist liv, tomt….
  Man blir stor egoist.. Jag, jag , jag… Bra med barn..kärlek, pussar, dagis, sämre nätter. Men det är det värt..
  Njut av båda liven… Kommer inte alltid vara så…. !!

 • SKRIVDIVAN
  10 augusti, 2015 at 08:50

  Jag som var övertygad om att jag ville ha barn… jag blir mer och mer tveksam måste jag säga! lol

 • Olivia
  10 augusti, 2015 at 08:57

  Till Jag
  Du skriver bl a att utan barn blir livet skittrist och tomt …man blir egoist jag jag. Så nedvärderande mot alla som inte kan få barn. Om du visste hur ledsen man blir av sådana uttalande!
  Men så är du också KZ största fan. En gammal obsinat kärring, som är lika bra på att såra folk som Katrin. Huuuu

 • Olivia
  10 augusti, 2015 at 08:59

  *obstinat skall det vara. Blev så upprörd. Vilken människosyn!

 • Bu
  10 augusti, 2015 at 10:56

  Håller med dig Olivia. Men samtidigt är det rätt jävla enerverande att höra även om man kan få barn men medvetet valt bort det. Alla måste ju få göra sina egna val – varför är det då ok för alla mammor att öppet kritisera och ideligen bräka på om hur DERAS val är de enda rätta! Men de tolererar inte att man gör likadant mot dem. Odrägligt..

 • Anton
  10 augusti, 2015 at 11:18

  Snart är det december och då är det dags att fira jul.

 • TantoMamma-Svensk smyckesdesigner
  10 augusti, 2015 at 12:57

  Jag vet, det är verkligen skillnad på livet innan och efter barn. Olika världar men föredrar familjelivet alla gånger om.

 • Irene
  10 augusti, 2015 at 16:53

  Först måste man hitta en man och nu i 50 års åldern glöm det !

 • Minna
  10 augusti, 2015 at 16:53

  Skulle aldrig vilja gå tillbaka till singellivet. Den där bilden ser bara trist ut. Visst är folk som inte har barn också trevliga men det är trots allt så att de vänner som har skaffat ungar förstår en helt annan dimension av livet.

 • Ina
  10 augusti, 2015 at 18:10

  Till JAG och Minna: ville bara säga en sak: DRA ÅT HELVETE SÅ TRÅNGSYNTA NI ÄR!!! Det är en hel värld framför ögonen på Er, och så skriver ni så korkat. Jeeeesus. Tycker synd om er. Tur ni fått era ungar då så ni slapp bli egoistiska pappskallar, hahahahahahaha. Men, lever ni ?? Och respekterar ni andra ? Skulle inte tro det nej.

 • anonym
  10 augusti, 2015 at 20:49

  Diana ( La Madre ) hänger på varenda kändisblogg som finns och smörar alla !! Tycker synd om hennes barn som passas av släkt och förskola .

 • Jag
  10 augusti, 2015 at 23:52

  Skaffa dig ett liv… Du känner inte mig så snacka inte skit….

 • Jag
  10 augusti, 2015 at 23:57

  Men bra med olika åsikter… Härligt fortsätt tänk… O jag tänker fortsätta o ett fan nej det är jag inte.. Och kärring Näru!!! Där har du fel, du har åsikter om en person som varit med om mycket i livet.. Och är definitivt ingen kärring, mina 3 pojkar skulle asgarva åt dig om att jag är det.. Love to all of you, vill du träffa mig så viss mellan 4 ögon så kan vi snacka.. Jag bor i Sth!!

 • Jag
  11 augusti, 2015 at 00:02

  Min tanke var inte stt nedvärdera någon alls, sorry om du missförstod mig.. .. Inte alls hade med att göra att Om man inte kunde gå barn.. Utan det katrin skrev…. Men tyck till bara bra..

 • Åsa
  11 augusti, 2015 at 06:38

  Att få barn är en gåva. Men du måste ha en hane rätt tid i livet. Eller hona. Mina barn har en icke blodsbands ”morbror” som är jätte viktig för kidsen. Att vara en närvarande vuxen bygger relationer.

 • Marre
  11 augusti, 2015 at 12:39

  Olivia: Jag kan omöjligt få ihop varför du läser bloggen eller anstränger dig att trycka på tangenterna. Du måste ha problem. Det finns tusentals andra bloggar att läsa.