Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Helt otroligt jag kom just på den bästa bakismedicinen. Det värsta med att vara bakis är ju att man käkar skit som gör att man nästan känner sig ännu mer bakis dagen efter det ofta då måndagen fy fan. Socker och vitt mjöl är ju värst och effekten är förödande för hälsan. Jag har provat lite i sommar för att se hur man mår när man äter dåligt och det är verkligen hemskt. Ursäkta propagandan men jag tycker så synd om de av er som äter kolhydrater. Om ni provar att leva utan i två veckor kommer ni aldrig att börja igen jag lovar. I alla fall. Ställ nougatkrämen i kylen. Ät med sked. Det är verkligen ljuvligt. Och jag mår mycket bättre nu! #kzcleaneating #cleaneating #nougatcreme #lchfklubben

You Might Also Like

 • Annika
  9 augusti, 2015 at 17:06

  När jag är bakis vill jag inte äta någonting alls! Det måste ju vara clean eating om nåt? 😀

 • Ina
  9 augusti, 2015 at 17:34

  Bakis hit och bakis dit. Seriöst!!

 • Nina
  9 augusti, 2015 at 18:15

  Det är väl olika från människa till människa. Jag skulle aldrig vilja vara utan kolhydrater. Tänk ett liv utan frukt?!? :O

 • Millan
  9 augusti, 2015 at 18:54

  Den är verkligen god. Dyr men väldigt dryg ändå. Man behöver inte så mycket åt gången. Och även om jag alltid vill att barnen äter nyttigt gör det mig absolut ingenting att de ratar denna 🙂
  My precious hahaha

 • Mia
  9 augusti, 2015 at 19:14

  Jag fattar inte hur man kan sitta och säga hela tiden att man tycker synd om folk som äter kolhydrater när hon dricker kolhydrater (alkohol )hela tiden….. Bullshit tycker jag.

 • Isabelle
  9 augusti, 2015 at 19:31

  M i a : Bra skrivit !!! 🙂 hahahahhhhahha

 • Hyrestanten
  9 augusti, 2015 at 21:14

  Och jag tycker synd om dig som måste bli berusad för att ha roligt. Förresten, är inte alkohol något som man ska undvika när man äter enligt lchf??

 • Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
  9 augusti, 2015 at 21:32

  Den där cremen innehåller ju nästan en fjärdedels socker… Visserligen sockeralkohol, men det utvinns ju ur rent vitt socker. Men kanske därför den är god 🙂
  På mig triggar det i alla fall igång sockersuget, så jag får passa mig för denna.
  Har varit sockerfri sedan mars och vill fortsätta så.
  Däremot äter jag friskt av all mat 🙂