Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi säljer ut restlager med kort datum (september) på knäckekex tomat och lök och taco hela helgen. 49 kr istället för 79 kr. @lchfklubben kan ni se vad vi har i vår fyndhörna. #lchfklubben #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • Hej
  8 augusti, 2015 at 13:09

  med den där groteska långa näsan, små ögonen och slitna håret kan du lätt platsa på uglypeople.com

 • harryboy
  8 augusti, 2015 at 13:13

  Bakfull?

 • Jolanta
  8 augusti, 2015 at 13:16

  Nu får du sluta att banta. Man ser ju bara näsan!

 • [email protected]
  8 augusti, 2015 at 14:16

  Hej/harryboy/Jolanta Hört talas om IP nummer?

 • Grinig
  8 augusti, 2015 at 15:50

  Du [email protected], Zyto kommer aldrig att kolla upp IP. Hon är hundratio procent medieberoende och ALLA kommentarer genererar pengar. Pengar luktar inte även om en del kommentarer gör det.
  Kanske får vi se ett NÄSJOBB framöver ifall hon nu vill. Om behovet uppstår. Nya tider, nya ”kärlekar” ja framtiden får utvisa.

 • multum
  8 augusti, 2015 at 17:27

  Hennes blogg genererar väl ca 200 000 kronor i månaden. Och då får man vara beredd att ta lite skit också!

 • sophia
  8 augusti, 2015 at 18:01

  köpte ditt knäcke när jag besökte din affär. gott och rejäla skivor

 • n
  8 augusti, 2015 at 19:37

  jättebra och intressant blogg du har!

  läs gärna mitt inlägg om ”dagens samhälle”:
  http://augember.blogg.se/2015/august/dagens-forstorda-samhalle.html

  och kommentera gärna om du läser 🙂

 • anna
  8 augusti, 2015 at 20:17

  Såg foto på Bingo med någon brud just precis på insta där de låg och kramades och hade tydligen spenderat dagen tillsammans.. Vad snabbt det går för vissa..

 • davve
  8 augusti, 2015 at 22:52

  Verkar vara en blandning av utstötta som kommenterar Katrins utseende. Eller så kommenterar ni Katrins privatliv eller hur ”dålig hennes knäckebröd är”..

  för det första, Katrin bryr sig knappast om era avundsjuka kommentarer om hennes utseende. Hennes privatliv är hennes…. och hon bryr sig antagligen inte om era kommentarer om det heller 😀 Och angående brödet osv… det är ert val att äta eller inte äta…

  Skaffa er ett liv 😀

 • Katarina
  8 augusti, 2015 at 23:11

  Jag vet att de näthatare som skriver elakt om Katrins utseende skulle göra det även om hon var Miss World, och jag vet att det är meningslös att diskutera med näthatare… Men jag måste bara säga: Katrin är en vacker kvinna!! Hennes ansikte är så levande, ungdomlig och ser så friskt ut med solbränna och glimten i ögonen. Oavsett om hon är sminkat eller ej ser hon fräscht ut!

 • ..
  8 augusti, 2015 at 23:25

  Till Grinig! Just nu sägs det att Aschberg har koll på denna blogg för att jaga elaka nättroll. Och ni som inte vet något om IP nummer? Alla inlägg kan spåras och identfieras genom IP nummer, där kan man då hitta personer som faktiskt kan bli åtalade för kränkning och förtal o ofredande. Shape up!!

 • ..
  8 augusti, 2015 at 23:36

  Till Jolanta, Hej den, Multum.

  Det är förolämpande att ständigt kritiseras för sin näsa som det inte är något som helst fel på. Detta kan bli åtalad för genom IP nummer, skadestånd och rättegångskostnader är För att hon tjänar pengar Multum som innebär de absolut inte att ”lite skit får hon ta”, vilken planet är du född på med den uppfattninngen.
  Ni är alla bara stalkingnollar som har svårt att förlika er att en kvinna kan bygga upp sitt eget varumärke och driva företag framgångsrikt, något som ni uppenbart är oerhört duktig på att göra. Att inte ni som kritiseras Katrinx utseende skaffar er en egen blogg och lägger upp era fula nunor och låter folk kommentera dem, skulle det kännas ok? och Roligt?
  Nej just det.

 • ..
  8 augusti, 2015 at 23:41

  Katrin, sista idioten i det här landet är inte född än så strunta i alla elaka och avundsjuka kommenterar om ditt utseende och att du är för smal bla bla bla. Innan graviditeterna så var du ju supersmal, nu har du gått ner gravidkilona och ser precis ut som innan du fick barn, och då kallar folk dig anorektiskt smal m.m, men du är jättesnygg, det finns alldeles för mycket smällfeta personer i det här landet, så detta handlar om folk som skulle vilja vara i ditt ställe men istället säger en massa fula ord och skit, det kallas avundsjuka och det skadeglädjande i detta är faktiskt att de själva mår skit, synd att de ska kasta sin dynga på dig.

 • Ninette
  9 augusti, 2015 at 10:24

  Du får gärna kommentera debatten angående natural cycle, som sändes i aktuellt häromdagen. Bra att det tas upp, då det inte är en säker metod!

 • Hanna
  9 augusti, 2015 at 11:55

  Vad fin du är Katrin! Älskar dina produkter ♡

 • Emelie
  9 augusti, 2015 at 12:31

  Hej
  Kolla gärna in min grymma tävling

 • SKRIVDIVAN
  9 augusti, 2015 at 12:51

  Jag har testat de där kexen, de är trevliga att göra små ”snittar” eller tapas med, lägga på en smakrik brieost och nån fin marmelad, typ fikon.

 • laura
  9 augusti, 2015 at 13:00

  Men snälla Davve och alla ni andra som så ivrigt försvarar Katrin- det behövs verkligen inte! Jag är lika gammal som K och kommentarer om mitt utseende (som jag för övrigt är rätt nöjd med) berör mig inte ett dugg. Och Katrin tror jag har ännu mer skinn på näsan så tror verkligen inte hon bryr sig- de som skriver kommentarer ”du är så ful har stor näsa etc” är så uppenbart fjortisar och bara att rycka på axlarna åt- iaf i Katrins ålder. Vad som oroar mig däremot är att dessa unga går in på yngre personers bloggar och skriver likadana kommentarer för när man är ung har man svårt att relativisera och ibland kan det sluta riktigt illa, ja tom i självmord. Så ni fjortisar som skriver- ge er på kvinnor och män i Katrins ålder (om ni nu måste ge er på någon) med era infantila kommentarer men lämna jämnåriga ifred är ni snälla.

 • malin
  9 augusti, 2015 at 13:42

  Varför är vissa människor så taskiga ? Vad får ni ut av att ens kommentera taskiga och helt onödiga saker ? Tror ni att hon bryr sig ? Svar nej. Men det är ändå oerhört taskigt !

 • robyn
  9 augusti, 2015 at 14:42

  Tyvärr är inte Katrin ensam om att bli trakasserad på sin blogg. Ta Bella t ex slår alla rekord i dumma kommentarer där även hennes anhöriga blir uthängda för att vara brottslingar. Varför inte göra som många andra bloggare. Ta bort dessa kommentarerna!

 • Anton
  9 augusti, 2015 at 15:09

  sundbyberg är en vacker stad.

 • Någon
  9 augusti, 2015 at 15:16

  Tack Alex Schulman att du sätter ord på det de flesta skull kunna beskriva….Idag skriver du om skrytets facebook på din blogg, Aftonbladet.

  Det ”perfekta livet” återspeglas om igen på facebook & på andra sociala plattformer, en del med mer sofistikerade skrytinlägg än andra. Ärligt talat handlar det om ”se mig”, bekräftelse, vilket inte är svårt att räkna ut. En del får denna strålglans genom att få media-utrymme, möjlighet att sätta upp shower medan andra som kämpar oförtröttligt på facebook och i andra sociala medier. Tragiskt är det att så mycket aktivitet sker på nätets sociala plattformer på bekostnad av den mänskliga närvaron.

  Det tragiska är att det finns så mycket ej uppbygglig, tankekrävande textmassa som, till varje pris, söker sin mottagare. Mottagare vilka gärna tar del av dessa enkla lättsmälta rader som inte kräver någon direkt bearbetning. Tacka vet jag litteratur som ”Jag och du”, Buber etc. Litteratur, som med fördel läses om igen och förändrar världen till det bättre!

 • Någon
  9 augusti, 2015 at 15:28

  Och du Alex, det är inte de som skryter som är värst och förtjänar nackskott. Man skulle inte säga det, man skulle skriva det.

  Det är de som gör andra illa som är värst. Däremot förtjänar inte de värsta/inga dödstraff, det är ju barbari!

 • Katarina
  9 augusti, 2015 at 16:01

  Laura, jag förstår att du menar väl med din kommentar men jag ska faktiskt fortsätta att ”försvara” Katrin oavsett om du tycker att det behövs eller ej. För mig är det som en lättnad att läsa t.ex. Davves svar till alla troll. Det måste finnas någon motstånd mot deras mobbning.