Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tur att ingen såg mig när jag kom till bryggan i klackskor, ljusrosa sidenjacka, beige väska och tajta jeans. Låg på alla fyra och svankade för att få upp låset på båten. Kröp till andra sidan för att lossa tampen. Struttade på för att lossa resten av attiraljerna. Kladdade ner den ljusrosa med sjögräs från tamparna. Lutade mig tillbaka och körde hem i solnedgång. Så jävla porrigt. Absolut inte som sig passar i Skärgårn. Mer ryskt. Fast en ryska hade ju aldrig gjort jobbet själv. Så jävla glatt! #öliv

You Might Also Like

 • Quintos
  7 augusti, 2015 at 22:36

  Hoppas att du var nykter. Annars kunde lätt någon oskyldig drabbats. Så porrigt det hade varit !!

 • davve
  7 augusti, 2015 at 23:34

  quintos, var du sämst i svenskan under skoltiden?

 • Isabelle
  7 augusti, 2015 at 23:42

  Nice 🙂 heheh

 • Alice
  8 augusti, 2015 at 08:03

  Sjöfylla – nej hon skulle aldrig köra båt när hon druckit!!

 • Lussan
  8 augusti, 2015 at 09:03

  Man märker ju hur ditt språk ändrats sedan ni gick ut med uppgiften att relationen var över . Förstår om du är bitter, arg och ledsen men att han var ett praktarsle kom nog knappast inte som en blixt från klar himmel. Du behöver inte vara någon annan än dig själv. Han ser dig för den du är, det är när du börjar vara dig själv igen som han vet att det är över på riktigt.

 • rio
  8 augusti, 2015 at 09:23

  Ja sååå PORRIGT slrivet. Precis i Bingos smak!??!

 • Jag
  8 augusti, 2015 at 09:45

  Du e kul, såg säkert kul ut när du låg där och skulle iväg med båten.. .. Hoppas du hade en kul kväll.. Ha en bra lördag på landet, softa , vakna med dina fina barn…

 • Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
  8 augusti, 2015 at 10:03

  Vet inte vad jag ska säga om inlägget så jag gör reklam för mig själv istället 🙂

  http://chocochock.se
  Chokladbloggen har ändrat inriktning och nu skriver jag om hur jag på egen hand försöker lista ut hur jag ska träna upp mig efter en höftskada så jag kan löpträna igen.
  Har lagt om livet från sockermissbrukare till sockerfri träningsmänniska. Har gått ner 13 kilo sedan i mars, trots att jag äter god mat i mängder!

 • Alisia
  8 augusti, 2015 at 10:04

  Barnen tar säkert den polska nannyn hand om. Så hon kan sova ruset av sig!Akta så du inte blir anmäld för sjöfylleri. Ta det lungt bara!

 • Alisia
  8 augusti, 2015 at 10:05

  *lugnt

 • Jag
  8 augusti, 2015 at 11:03

  Som vi alla andra gör Gör som hon vill… Lev o njut oavsett om relationen är över.. Huvudsaken barnen inte mår dåligt ….

 • Phil
  8 augusti, 2015 at 12:43

  Du borde skriva sexnoveller!

 • davve
  8 augusti, 2015 at 22:54

  Folk här har för mkt fritid…. 😀 Är Katrin så intressant att ni måste kommentera en massa sexuella grejer och kommentarer om hennes utseende. blir löjligt.

  katrin tar allting som en komplimang antagligen..och skrattar hela vägen till banken.