Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

God morning! Så här ser jag ut när jag hoppar på färjan 07.25 med två små barn och en guldvagn. Jag är perfekt sminkad med lösfransar och fönat hår. Jag kanske kan ha det som långsiktigt mål. Tog bilden igår på väg ut. Fotograferades hela dagen igår och sminktjejen var skitbra! Ska tipsa er om henne ska bara se vad hon heter på instagram. Hon heter Agnes. Det kan vara kul att ta in en sminktjej och dela på kostnaden om man ska på fest nån gång faktiskt! Det gör väldigt mycket skillnad. Ja eller som ni ser. I alla fall. God morgon idag är det fredag. Jag önskar att det vore måndag. Ursäkta mitt överkäcka humör men allt är så jävla kul nu! Och jag känner mig som på bilden även när jag är helt osminkad. Härligt, va?! Så jävla härligt. Tack för livet. Halleluja! He is with us️

You Might Also Like

 • Diana (La Madre)
  7 augusti, 2015 at 09:23

  Shit i helvete vad snygg du är! Jättefin på bilden, måste absolut tipsa om den sminktjejens instagram, så kan hon få sminka mig! 😀 Fin hårfärg du har just nu, ser så fräsch ut.

  Ha en bra dag fina

 • Ängla
  7 augusti, 2015 at 09:38

  Tror inte på Gud. Undrar vad vi gjort för ont i min familj för att drabbas så hårt. Men glad för din skull!

 • sussi
  7 augusti, 2015 at 11:33

  ”Ursäkta mitt överkäcka humör men allt är så jävla kul just nu” Beundrar dig för att du kan vara så glad trots seperationen! En som är i samma situation som du, men tyvärr ej så glad!

 • ada
  7 augusti, 2015 at 11:35

  Du är skitsnygg! Snygg make-up, du ser naturlig ut!

 • Hippie
  7 augusti, 2015 at 11:58

  Klart att hon är GLAD. Har ju nyligen blivit av med sin sopa till sambo. Grattis !!

 • LiS
  7 augusti, 2015 at 13:03

  Vackra du!!!
  Bättre smink än när Kokostoppen sminkat dig.
  Kokostoppen sminkar för `hårt`, inte bra, trots att hon är väldigt poppis på TV4 och bland vissa sk kändisar.
  Många är vi som reagerat på Kokostoppens hårda smink på bilder och i TV.
  Detta är DU, tar fram din skönhet!!!

 • Pete
  7 augusti, 2015 at 14:18

  Förstår inte hur Bingo kunde lämna en sådan snygg kvinna som dig. Men det är väl mer än utseendet som räknas eller…….

 • Jenny
  7 augusti, 2015 at 14:31

  Agnes Arnell? Hon är så himla duktig så skulle inte förvåna mig om det var hon.

 • V.
  7 augusti, 2015 at 15:12

  Väldigt snygg make!

 • ..
  7 augusti, 2015 at 16:25

  Jättefin!

 • Linnea
  7 augusti, 2015 at 17:25

  Åhh du vackra quinna:) men det är mer än make som behövs, din styrka eller vad man ska kalla det finns i ansiktet. Beundrar kvinnor som du, jag tror du är en oerhört sympatisk människa med noll tid för bullshit. Jag är svag o låter mig påverkas av andra män o kvinnor. I mina psykiskt låga stunder mår ja spya.

 • Petra
  7 augusti, 2015 at 20:05

  Kalas – vacker! Det strålar om dig. Hoppas och tror att du är så tillfreds med livet som det verkar.

 • Lovisa
  8 augusti, 2015 at 11:51

  Du börjar se ut som per gessle i ansiktet fast ännu äldre och ännu fulare

 • davve
  8 augusti, 2015 at 22:56

  Lovisa, gissar att du inte heter så… vad i din uppväxt gör att du är så skadad att du tror det är roligt eller ok att kommentera sådär…

  sjukt.