Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Skönt att vara hemma. Sitter på balkongen och andas lite innan jag ska lägga mig. Upptäckte just att man kan logga PMS-symptom i min bästa app @naturalcyclesnc. Det gör att läkare lättare kan ställa en diagnos om det skulle vara något. Den är så mycket mer än bara en mens-app den har blivit min bästa vän. Ju längre tid jag för in och ju mindre jag slarvar desto mer information ger den mig. Ni måste ge naturalcycles en chans. #företthormonfrittliv #naturalcyclesnc

You Might Also Like

 • Laila
  7 augusti, 2015 at 02:53

  Använder du naturalcycles som enda preventivmetod också? Kan du inte skriva ett inlägg om hur det fungerar?

 • ntc
  7 augusti, 2015 at 03:17

  Berätta mer om den, gärna hur det fungerar då man kanske äter sömnmedicin, sover ut, sover inte alls eller som du med stressar. Berätta gärna mer om den är godkänd som preventivmetod!

 • laura
  7 augusti, 2015 at 08:01

  Lyckad bild! Du är vacker och det enda jag skulle vilja ändra på är halsbandet…

 • Kajsa
  7 augusti, 2015 at 09:46

  2000 kr per NC post. Bra pengar oavsett hur usel NC är.

 • Linnea
  15 augusti, 2015 at 09:08

  Älskar naturalcycles. Hade det själv ett halvår. Funkade klockrent för att hålla koll på mensdagar och som preventivmedel. En dag slarvade vi på en ”röd” dag, resultatet av det blev en graviditet. Men vi är glada för det nu 🙂

 • Marre
  1 september, 2015 at 15:57

  Kan man ha tempen om man har oregelbunden mens också?