Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ä jag måste köra follow up på en gång känner jag. Ringo ligger och sover bredvid mig. Den här stunden på dygnet då båda guldklimparna sover är min enda lugna så då får jag passa på att skriva lite. Men så vaknade Ringo till nyss. "Vad gör du, mamma?", säger han. "Jag ligger och tittar på bilden vi tog idag", säger jag och vinklar telefonen så han kan se. Han kisar och ser på bilden, alltså den bilden under i mitt flöde, och säger "Amen vilken tur mamma. Den där bilden blev väl bra?", sen vänder han om och sover vidare. Han är så söt det är helt overkligt. Men vad var det här för ischme idag då? Som kapade Rambo på bilden. Jag har skrattat en del åt den idag också. Ja men faaan. Om någon ber er att ta en semesterbild på en grupp kapar ni då en av personerna från bilden? Han var svensk killen som jag stoppade och han sa "Jag känner igen dig" men han hade nog ett lite väl stort fokus på mig tycker ni inte? #felfokus

You Might Also Like

 • denise
  31 juli, 2015 at 23:58

  har dom slutat med relationspodden?

 • Elza
  1 augusti, 2015 at 06:09

  De skiljer sig ku!

 • Susanne
  1 augusti, 2015 at 09:31

  Skön snubbe! Haha….
  Det går helt enkelt inte att lita på att andra tar bra bilder!
  Gör om, gör rätt! 🙂

 • veggo
  1 augusti, 2015 at 09:54

  Så du tar för givet att alla svenskar vet vem du är? Hahahaha

 • lillan
  1 augusti, 2015 at 10:01

  Stackars Rambo, kommer i skymundan som vanlig. Du hade inte behövt lagt ut bilden!

 • Davve
  1 augusti, 2015 at 11:50

  Att folk vill ha så mkt uppmärksamhet ifrån Katrin. Har inte folk egna liv… Så ni slipper gå in på Katrins blogg för att skriva av er ert eget självhat.

 • denise
  1 augusti, 2015 at 18:15

  Skiljer sig? Dom är väl inte ens gifta! Hoppas podden fortsätter ändå men kanske med ett annat namn än relations podden.

 • Perra
  12 augusti, 2015 at 14:00

  GLÖDHET!