Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

"Mamma, jag kan inte le mot kameran det är för mycket sol". "Le bara, ett, två, tre, le, tack så mycket". Jag skrattar så jag kissar på mig och tårarna rinner åt den här bilden. Min fina, så jävla duktiga femåring. Han hjälper mig att bära vagnen i trappor, han håller upp dörrar, han står och håller sin lilla hand i hissdörren hos pappa och väntar tills jag kommit ut med vagnen så varken jag eller Rambo ska bli klämda. Han måste vara världens bästa femåriga gentleman, han tar verkligen hand om mig och Rambo som en riktig man. Så när det är omöjligt att le mot kameran och se normal ut så gör han sitt bästa ändå. Och då skrattar den elaka mamman åt honom. Så dåligt men jag kunde inte låta bli att dela med mig. Hoppas att ni kan se det roliga i situationen och inte döma ut mig som ett as. Fast jag förstår om ni gör det. Fast då kan @maarkusz intyga att jag inte är så vidrig som jag ser ut. I alla fall på den här bilden. Jag ser rysk ut. Ryska tjejer på rivieran är ett kapitel för sig herregud vad lever de i för värld? En sjuk värld. Kan tänka mig deras värld. #nice #promenadedesanglais

You Might Also Like

 • Singo
  1 augusti, 2015 at 01:22

  Tycker du liknar en polsk lyxhora!!

 • Isabelle
  1 augusti, 2015 at 02:48

  Meen 🙂 Elakt sagt juuu

 • K
  1 augusti, 2015 at 02:48

  Ringo:)
  Så söt han är,verkar ju helt underbar liten kille.

 • persson
  1 augusti, 2015 at 09:27

  Katrin bry dig inte om elaka kommentarer, dem som skriver dem är olyckliga människor, man ska ha förståelse för dem;);).
  Du är en fin Mamma och snygg dessutom.
  Till Singo….synd om dig ,du har inte haft kontakt med någon annan….bara dem som du nämnde…se dig omkring kanske den finns en fin kvinna för dig också om du är en gentleman …..men det är du inte!

 • Jag
  1 augusti, 2015 at 09:40

  Jättefin bild, snygg kjol tycker jAg.. Härliga barn.. .. Njut

 • Fiona
  1 augusti, 2015 at 09:47

  Om du är en bra mamma, varför håller du då på att förvara dig hela tiden?Jag trodde du hade bra självförtroende. Du liknar min mamma. Hon säger ofta skäll inte på mig.Men så är hon också alkoholist!!

 • Davve
  1 augusti, 2015 at 11:52

  Fiona, så din mamma är en alkoholist… So what? Är du osäker i livet eller

 • Irene
  1 augusti, 2015 at 15:31

  Oj hur länge har ni bott isär?

 • Sanna
  1 augusti, 2015 at 19:35

  Köp ett par glajjor åt pöjka så är saken biff.

 • Perra
  12 augusti, 2015 at 13:58

  Damn vad vacker du är!!!