Okategoriserade

Spa stund med Maybeauty.se

Katrins Snapshots

Åååå så skönt att få en liten spa-stund för mig själv. Det är viktigt att ta hand om sin hy i ansiktet och fötterna får ta mycket stryk på sommaren. Därför kör jag halvtid nu. Masken från maybeauty.se gör att jag blir av med döda hudceller och får en ny fräsch hy i ansiktet och så får jag en finare färg av solen. En djuprensning. På fötterna kör jag fotmask från maybeauty den är bäst enligt mig. Älskar dom här produkterna och är glad över att jag får ge er nästan halva priset på dom nu! Ordinariepris är 498 kr och ni får dom för 279 kr om ni anger koden: katrinsommar. Ni köper dom på maybeauty.se/katrinsommar Enjoy!

You Might Also Like

 • Henrik Olsson
  26 juli, 2015 at 13:23

  Att ta hand om sig själv skadar aldrig! 🙂

 • dummerjöns
  26 juli, 2015 at 13:36

  Vad vore du utan all reklam. En liten flugskit kanske …….. hahaha

 • knäppskallen
  26 juli, 2015 at 13:44

  Totalt värdelösa produkter. Har köpt dem via din blogg tidigare. Men det är ju kul att du tycker de är bra!!

 • Davve
  26 juli, 2015 at 14:07

  De två sista kommentarerna är skrivna av samma inkompetenta varelse. Herregud att man orkar…… Är du så självhatisk. Eller är du bara avundsjuk… Eller outbildad….

 • Anton
  26 juli, 2015 at 14:11

  Ja om alla bildade personer skulle vara lika korkade som dig Dawe så tycker jag det skulle vara varningsskylt på alla utbildningsställen.

 • Davve
  26 juli, 2015 at 14:13

  Å du är konsekvent med Anton namnet. Två hela meddelanden… Duktig!

 • Tove
  26 juli, 2015 at 14:14

  Jag tycker inte heller de är så bra. Har köpt via en annan bloggares rabatt och det blev dessutom skitdyrt till slut, för de skulle hämtas ut och då var man tvungen att betala någon moms och införselsskatt. Jag skrattade åt mig själv när jag räknade ut vad slutsumman blev.

 • Felicia
  26 juli, 2015 at 14:23

  Det är väl inte fel med otrohet egentligen, men varför?
  Läs mitt inlägg på http://www.nouw.com/fellehs

 • den outbildade
  26 juli, 2015 at 14:40

  Visst är det viktigt att ta hand om sig själv. Men inte med de produkterna. Finns andra som är mycket bättre och billigare. Gör mina produkter själv. Ekologiskt !!

 • Ellinor
  26 juli, 2015 at 15:05

  Jag gör också min ansiktsmask själv. Ekologisk!!!

 • Fredrik
  26 juli, 2015 at 18:13

  Jag har en vit målvaktsmask från Jofa, inköpt 1973.

 • Denise
  26 juli, 2015 at 19:42

  Om mina fötter är torra smörjer jag in dem med spensalva på kvällen, sedan på med strumpor för att skydda lakanen. Och vips på morgonen är de mjuka och fina! Billigt och effektivt!

 • Amanda
  26 juli, 2015 at 19:50

  Katrin!
  Hoppas allt är ok. Det måste kännas tomt nu när du och Bingo inte längre är ett par. Stor kram till dig.

 • jag
  26 juli, 2015 at 20:03

  hahaha, Fredrik!
  Tänk dig din vita jofamask och Katrin i sin svarta ansiktsmask, tillsammans hoppar ni fram och skriker: BUUU till trollet davve som då blir så skräckslagen att han dööör, win,win!

 • Maria
  26 juli, 2015 at 20:07

  Jag älskar båda produkterna, riktigt bra resultat 🙂

 • Annelie
  26 juli, 2015 at 20:19

  Tack för rabatten! Jättebra produkter.

 • agnes
  26 juli, 2015 at 20:28

  Riktigt dåliga skiiiit produkter!!

 • Orphan Blacklist
  27 juli, 2015 at 02:31

  Har mycket svårt att förstå varför Ni kommenterar Katrins Z:as blogg då hon själv uppger att Hon inte läser Era kommentarer då hon blir ledsen. Har mycket svårt att förstå varför en bloggerska som inte läser kommentarer på sina inlägg fortsätter att blogga. Troligt för att upprätthålla sitt sk kändisskap…..Dina kommentarer är totalt oviktiga i ord….de läses enbart av kommentatorer…Bloggen från huvudpersonen går enbart ut på att hålla sig känd….genom att blogga…Du och jag håller denna persons kändisskap aktivt genom att fälla kommentarer…..Själv har jag insett att jag marknadsmässigt blev vilseledd då jag läste blogg i tron att de hörde till LCHF då det fanns på min betalande sida. Är tacksam att jag lever mitt liv i nära relation med juridisk kunskap och kan åberopa rätten till vilseledande marknadsföring.

 • Ninette
  27 juli, 2015 at 09:16

  Din blogg och instagram är ju dubletter. Varför ha kvar bloggen när du ändå inte läser kommentarerna?

 • Jag
  27 juli, 2015 at 12:08

  Kör inte samma reklam, trist o pinsamt… Kör nåt nytt nyttigare, naturligt, från Lush ex…. Schampoo på kaka, ansiktstengöring, helt enkelt nåt nytt…

 • Lorna
  27 juli, 2015 at 14:50

  Davve: Har du inget jobb att gå till? Eller ngn vän att tala med? Eller familj? Du verkar spendera alldeles för mkt tid på den här bloggen!

 • Frida
  28 juli, 2015 at 00:33

  Fredrik din ansiktsmask lät grym!