Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Igår var vi och hälsade på hos min vän @saragolden och där har de ett jättefint stall med underbara hästar. Snart ska vi planera ett nytt besök och då ska jag och Ringo rida. Jag är ju gammal hästtjej jag måste bara hitta modet igen. Django var den skönaste hästen jag mött han älskade att bli dragen i tungan. Till vår allas förtjusning! @rebeccamauleon som driver stallet söker hästskötare så om någon är intresserad så hör av er till henne. Det ligger vid Taxinge. Bästa arbetsplatsen enligt min mening!

You Might Also Like

 • Julia
  24 juli, 2015 at 19:46

  Haha alltså på allvar – du har aldrig bloggat så tätt eller nämnt Bingo så ofta här, vem är det du försöker övertyga?

 • horsen
  24 juli, 2015 at 20:40

  Varför skall man dra en häst i tungan? Blev han misskött, Hade kanske ont i någon tand t ex. Eller blev han bunden i tungan för att veta hut??!

 • Diana (La Madre)
  24 juli, 2015 at 21:26

  ha ha måste nästan fråga.. varför ens dra i hästens tunga? 😀 Ganska komiskt och knasigt.
  Hoppa upp och rid nu, för det sägs vara väldigt bra för själen.

 • davve
  24 juli, 2015 at 22:53

  Haha Katrins läsare är så roliga. Vad än Katrin gör, så ska folk ha åsikter. Har hon håret utsläppt ifrågasätter folk varför hon inte har det i knut. Tar hon bild med barnen ska hennes mammaroll ifrågasättas. Åker hon vattenskoter ska det ifrågasättas…haha

  att folk bryr sig så mkt om vad Katrin Zytomierska gör. och på ett personligt plan. Att man känner behov av att skriva sin åsikt om precis allting.

  Känns komiskt….. man påstår sig inte gilla henne och inte bry sig. Men ändå har man åsikter om precis allt hon hör 😀 LOL