Okategoriserade

Våfflor

Katrins Snapshots

Ringo är värsta kreatören. LCHF-våfflor är vår favvolunch och idag önskade sig Ringo grädde, hallon och nougatkräm till. Inte mig emot och inte min mamma emot. Men Ringo slafsar inte på grädde som han geggar ihop med nougatkräm och sen viker våfflan på mitten som jag gör han skapar ett konstverk på sin våffla. Ni låter väl era barn äta våfflor med nougatkräm på utan att spela med deras blodsocker som gör att de får onödiga vredesutbrott? Jag hoppas det. Annars testa för att se skillnaden mot när ni trycker dom med vetemjöl och socker. Recept: 2 dl mandelmjöl, 4 ägg, 2 dl grädde, 2 msk bakpulver, 1 msk fiberhusk, en nypa salt, en skvätt äkta vaniljpulver. Vispa ihop och grädda helst i kallpressad kokosolja. Alla ingredienser hittar ni såklart @lchfklubben eller i välsorterad ICA, Citygross, Mathem.se eller Hemköp. OBS!!! Inte på Konsum de är bakåtsträvande skogsmullar som vägrar utvecklas och tillgodose sina kunder med hälsosamma varor. Lycka till! #lchfklubben #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
  21 juli, 2015 at 16:47

  Jag har försökt äta sockerfritt (slutat med kakor och godis) sedan i mars och har provat ”din” nougatkräm. Trodde den var sockerfri, men den innehåller någon sorts sockeralkohol och det framställs ju från vanligt socker. Vad jag förstår så påverkar det inte blodsockernivån på samma sätt som vanligt socker, så det är ju bra för de med diabetes osv, men om man som jag vill hålla sig undan socker bör man nog se upp, för på mig triggade det igång sockerbegäret direkt.

 • Katrin!
  21 juli, 2015 at 17:42

  Min dotter är 4 och äter allt. Hon har ett jämt humör och är harmonisk och glad. Är du inte ledsen att det är slut mellan dig och Bingo? Att era barn får växa upp i delade hem? Men saken är, är man lika ego som både du och Bingo så vet man inte vad det betyder att älska någon. Sorgligt. Du kommer vara en karriärskvinna all life men du kommer aldrig uppleva äkta kärlek. Ngt att tänka på?

 • ebbelina
  21 juli, 2015 at 17:43

  Vilken jävla tur att du har din mamma som kan hjälpa dig med barnen, nu när Bingo är en mer frånvarande pappa än tidigare. Hur förklarar du det fö r honom.Eller låtsas du som om det regnar. Stackars barn!!

 • Nathalie
  21 juli, 2015 at 18:02

  Fan vilka elaka kommentarer. Varför? Det är väl knappast bara Katrins och Bingos barn som lever med föräldrar som gått isär? Handlar det om egoism enligt er? Att avsluta något som ej fungerar är alltså dåligt? Tråkigt är det såklart, men livet går vidare för det. Ibland måste vi ta beslut som är tuffa och jobbiga. Ska man bli hatad och hånad för det? Förstår inte….

  Kram!

 • Ina
  21 juli, 2015 at 18:05

  Vad ledsen han ser ut. Är du inte snäll mot honom???

 • Filippa
  21 juli, 2015 at 18:46

  Hur kan du UTNYTTJA Ringo för att göra reklam för ditt företag. Allt för att tjäna pengar. Du är totalt känslokall!!

 • Kag
  21 juli, 2015 at 19:06

  Vilket skitsnack ni har… Bedrövligt !!!!…

 • SKRIVDIVAN
  21 juli, 2015 at 19:40

  Jag får spetälsk av allt som har med dieter att göra samt ”förbud” men sånt som verkar gott, som de här våfflorna provar jag gärna!

 • frihetenärhär
  21 juli, 2015 at 19:48

  Res er för Louise Andersson Bodin!

  https://www.youtube.com/watch?v=ymhmZrXWcGg

 • Petra
  21 juli, 2015 at 19:51

  Förstår katrin att hon inte läser kommentarerna. Jisses vad elakt folk det finns. ”Ringo ser ledsen ut”!?!!! Skriver en!!! Enligt mig ser han koncentrerad ut. Kul få görA sin egna våffla :-).

 • sora
  21 juli, 2015 at 21:40

  Ja han har bra den idioten till Bingo, han bryr sig om ingenting. Jag sa för två år sedan att dem kommer att skilja sig, ingen har lyssnat på mig. Visserligen var jag anonym Det paret passar inte ihop båda två strävar efter berömdhet. och förmögenhet. Stackars barn
  Vad det gäller Katryn undrar vad du ör ute efter när du sätter ut halvnakna bilder jag tycker synd om dig

 • Nat
  21 juli, 2015 at 22:45

  Vissa kommentarer på bloggen är så löjliga att det måste vara svårt att ta illa upp av dem även om man verkligen försöker!

 • Alexandra
  21 juli, 2015 at 22:46

  Underbara du !
  Din styrka ger mig energi.
  Ditt sätt att tänka angående mat är så sunt, att du sedan inspirerar andra till ett sundare tänk angående matten och vad de stoppar i sig. Dina barn är så fina, ser ständigt glada och välmående ut. Livet följer inte alltid den väg vi hoppats på, men tycker att du lyckats göra det med bravur.

 • Angelica
  21 juli, 2015 at 23:04

  Känner att jag måste rätta dig, jag jobbar på Coop Konsum och vi säljer ALLA ingredienserna till dina våfflor. Så vi tillgodoser visst våra kunder med hälsosamma varor!!

 • Ringolina
  21 juli, 2015 at 23:51

  Hur bär man sig åt för att vli lika PERFEKT som du??????? Snälla svara!

 • Bu
  22 juli, 2015 at 02:16

  Men allvarligt – är precis VAD som helst bra att äta så länge det inte innehåller kolhydrater? Hur kan man vara så enkelspårig? Våfflor med nougatcreme och vispgrädde till lunch? Vad för slags näring tillför det kroppen? Jag fattar inte hur man kan ge ett barn det här till lunch! En fredag kväll typ ok men…ja ja….each to their own

 • Davve
  22 juli, 2015 at 02:57

  Är de som kommenterar här till största delen inavlade lantisar. Eller outbildade invandrare… Ni beter er på bottenskrapsnivå. Ni sjunker så lågt ni kan för att få en reaktion av Katrin. Synd om er…

 • BNG
  22 juli, 2015 at 08:07

  Konsum ?aldrig handlat,kommer aldrig att handla på konsum

 • BNG
  22 juli, 2015 at 08:09

  vi &våra barn äter våfflor med nougatkräm på.

 • Mia
  22 juli, 2015 at 08:18

  Till davve, du ska tala om att sänka sig lågt när du pratar om outbildade invandrare. du vet att de flesta invandrare är högutbildade och inte lika slappa som oss svenskar….

 • Frida
  22 juli, 2015 at 09:31

  Vad är det för tragiska människor som sitter och gottar sig i deras ev separation?Skaffa er ett liv snälla nån!

 • Jag
  22 juli, 2015 at 11:39

  Gud så gott… Nougat krämen o grädde tillsammans …..
  Fin Ringo är o fixa… O ni andra som skriver som om ni visste hur det är.. Skaffa ett eget liv.. Har man det , o ett bra sådant skriver man inte dessa fula kommentarer som ploppar upp här.. Dags nu att vara lite bussiga…
  Pröva att skriva trevliga saker… ..
  Som om jag vet hur det är , nä men man mår bättre av lite trevligheter, nog skit ändå på många ställen ..

 • davve
  22 juli, 2015 at 17:29

  Mia, det finns studier som visar att 50-60% av invandrarna som kommer till Sverige inom 5 års tid ännu inte har någon utbildning eller kan svenska språker fullvärdigt för att ens söka ett arbete.

  Arbetslösheten ligger på 60% för invandrare som kom till Sverige inom en 10 års period efter hitkomsten. Så snacka inte om slöa svenskar ……..

  I övrigt handlar inte katrins blogg om invandrare…… gjorde liknelsen för att bekräfta myten om den korkade bloggläsaren. och det stämde i ditt fall.

 • Caroline
  23 juli, 2015 at 20:17

  Davve, hur fördomsfull o inskränkt får man bli ?! För att inte tala om känslokall och empatilös.
  Alla senaste undersökningarna visar att vi går PLUS på invandringen ! http://www.svt.se/nyheter/inrikes/invandring-en-plusaffar-for-sverige

  De som kommer hit gör det för att dom inte har något val, många har förlorat sina familjer, vänner och släktingar. Dom har förmodligen sett saker som vi inte ens kan föreställa oss i våra värsta mardrömmar ! Vem är du att dömma? Tänk om det hade varit du ?

 • Idioter
  24 juli, 2015 at 13:24

  Alla kommentarer här är ju bevisligen ihop satt av en hög med idioter! Lägger man tid på en blogg och ochså kommenterar någon som man uppenbarligen ogillar så är man i mina ögon en person med mycket fritid outbildad , ouppfostrad idiot! Lägg eran tid och kraft och gör något vettigt ! Tex byt blogg att läsa om någon som ni tycker är perfekt och felfri….. Som er då såklart!
  Arma stackars människor som lever för att skriva elakt i någons blogg! Såna människor är nästan alltid bittra elaka och ligger långt ner på samhällskurvan! Sök hjälp tycker det är hemskt att sådana som ni som ska vara förebilder till den yngre generationen får vistas lösa i samhället! Och jag hoppas ni inte har barn el skaffar! Stackars stackars barn i såfall Föräldrar= mobbare eller ni kanske berättar/ uppmanar era barn att göra lika mot människor dom inte känner!!

 • davve
  25 juli, 2015 at 20:36

  Caroline, det fakta. Fakta att invandringen leder till stor arbetslöshet. Stora klyftor i samhället. Utanförskapsområdena växer explosions artat och blir också fler och fler.

  Det handlar inte om hjärtlöshet.. det handlar om ärlighet. Sverige som har 9 miljoner invånare ska inte och kan inte ta emot cirka 40% av alla asylinvandrare som kommer till europa.

  det är fakta.