Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Skam för den som ger sig. Så jävla nöjd är @bingorimer och jag fattar känslan!

You Might Also Like

 • amira
  18 juli, 2015 at 20:25

  Stackars grannar!!!!!!!!!!!!!!!

 • davve
  18 juli, 2015 at 20:28

  amira, lägg ner. om du inte gillar katrin.. läs inte hennes blogg och kommentera. annars framstår du som en gnällspik

 • peaches
  18 juli, 2015 at 20:41

  Ni vet verkligen hur en slipsten skall dras Hahaha

 • Christina Brolin
  18 juli, 2015 at 21:03

  Ny medlem i LCHF klubben…kanske dags att vi börjar rensa bland ”personlighetsstörda” kommentatorer. Ni som läser Katrins blogg och tycker att hon är schysst som vågar bjuda på sig själv stannar kvar. Ni övriga kan starta egen blogg där ni kan få utlopp för Ert illabefinnande. Ingen vill befinna sig i kluster ”personlighetsstörd, Stalker” vilket det går att finna ett antal här. Jag läser bloggen p g a att jag är ny medlem och behöver hitta tillbaka till min styrka att äta rätt, träna. Är leg sjuksköterska, specialist inom psykiatriska personlighetsstörningar. Mellan raderna i kommentarer ser jag ett antal ”klusterpersonligheter”. Själv skulle jag känna en oerhörd skam att befinna mig inom denna ram. Varför gillar jag Katrin? Kanske p g a mitt yrke. Stark personlighet som bjuder in Dig i hennes liv. Det friska…gillar inte hennes liv/blogg…slutar att läsa. Det friska…läser…ger mig perspektiv på mitt eget liv. Personligen gillar jag Katrin då hon inte ”hymlar med orden” får mig att kliva ur min bubbla där jag ser mig själv som ett offer och tillåter mig att ”växa i BMI”. Katrin ruskar om mig…har gått ner 2 kilo denna vecka. Som Ni ser vågar jag skriva ut mitt namn. Inget ”nicknamn”. Står för mina åsikter. Dessutom har jag inga åsikter om Katrins privatliv. Alla gör vi det bästa i varje given stund.

 • sofia
  18 juli, 2015 at 21:13

  folk kommenterar som om katrin och bingo ska/har separerat. stämmer det och vart har ni i såfall hört/läst det?

 • anna
  18 juli, 2015 at 21:28

  kristina brolin först skriver du att du jobbar med psykiatriska personlighetsstörningar sen skriver du att du skulle känna oerhörd skam att befinna dig innan denna ram, hur går det ihop? proffisonellt

 • Anton
  18 juli, 2015 at 21:39

  Christina Brolin du gav just svaret på varför sjukvården i Sverige är så dålig. Fy fan stackars de som vårdas av en sådan som dig. ( Jag tror knappast du är inom vården jo då som vårdtagare inom psykiatrin)

 • Christina Brolin
  18 juli, 2015 at 22:04

  Hej Ni som kommenterat mig!
  Glad att bloggen lever och att Ni läser kommenterar i mitt inlägg….Jag befinner mig här för att bli av med mina ”skitkilon och dålig motivation”. Behöver Katrin just nu….behöver hennes ”pepp”…Ditt ”pepp”…tycker det är så tråkigt att läsa Katrins blogg med neg energi och kommentarer. Tyvärr är jag specialist på psyk och ser ganska omgående när ”ledsna” människor lever på andras energi. Sluta ”dumma dig” och hjälp till att sprida lite good feeling. Jag behöver dig lika mycket som Katrin. Kram till Er alla…

 • davve
  18 juli, 2015 at 22:28

  Christina, ignorera dom. Det är bara lantisar utan liv som kommenterar negativt här. och stavar ordet professionellt profissonellt 😀 hahaha Anna lär dig stava…..:)

 • Loppan
  18 juli, 2015 at 22:42

  Amen katr.. ”Christina”, tryck lite mer bea så kanske blodsockret stabiliserar sig! Synd om barnen men det ordnar sig skall du se, fläsksvålskramar

 • Christina Brolin
  18 juli, 2015 at 23:15

  Tack davve…Jag anser att vi är på Katrin Zytomierskas blogg i ett syfte. Mitt syfte är att få motivation att bli smal igen. Ditt syfte och övriga vet jag inte. Jag är en hårdkokt personlighet som tampats med de som har det jobbigast i samhället…kvalar in som personal och behandlare till de som mött livets baksida. Finns få saker som berör mig i bloggar. Vet att de starkaste personligheter som vårt samhälle tampas med aldrig skulle bevärdiga sig med att lägga en kommentar i en blogg. Endast de svaga ägnar kommentarer i bloggar…jag är en av dem….strävar efter att hitta mitt habitualtillstånd. Bli smal med LCHF med hjälp av Katrin. Därför har jag gjort mitt val…Följa blogg, veckomeny på mat. Som bonus får jag lite av kändislivets ”vardag”. Nyss lämnat Stockholm och livet med insyn i kändislivet. Vet Du…de lever precis som du och jag…..jobbar, är trött, kämpar kanske något hårdare än vanliga ”knegare”….Jag har två favoriter som ger mig perspektiv på livet…Johannes Brost och Katrin Zytomierska.. Johannes manliga syn på livet kontra Katrins sjukt kvinnliga härliga stil. Lyssna gärna på Storytel….Johannes…snäll..står ut med det mesta…Katrin…skärp upp dig…(perfekt när livet dippar).

 • Loppan
  19 juli, 2015 at 08:20

  Haha Johannes, den mest hatade personen i branschen …
  Christina du och dina mer än lovligt knasiga slutsatser kanske borde hitta ett vadderat vitt rum och stanna där!

 • Flipp
  19 juli, 2015 at 12:14

  Christina Brolin, vilken tur att bloggar finns så även ”klusterpersonligheter” och de svaga i samhället får en möjlighet att göra sig hörda då, eller hur?!