Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fy fan det är en sjukt otrevlig stämning i den där bloggen katrinz.se som jag haft sen jag… Eh typ 10 år. Har inte läst kommentarer där på så väldigt länge men nu gjorde jag just det. Stackars folk. Så ledsamt. Här är stämningen på topp alltid men där? För att man kan skriva anonymt där? Tragiskt. Jag har skrivit igen i alla fall. Om inget särskilt men jag har fått skäll för att jag inte skriver så då gör jag det nu. Skäll lite på mig bara så gör jag det ni vill. Hatar skäll. #katrinz #bildfrånmykonos #mykan2015 #mykan2016

You Might Also Like

 • Annette
  13 juli, 2015 at 23:06

  Skall du också till Visby och festa med Paow, Bingo mfl imorron?

 • xantha
  13 juli, 2015 at 23:32

  Varför lägger du inte ner bloggen. Det är ju ändå identiska inläggI Och om du ändå inte läser kommentarerna finns det väl ingen anledning att ha den kvar.Det räcker väl med dina beundrares kommentarer på instagram!??!!

 • Pio
  14 juli, 2015 at 00:19

  Katrin
  jag håller med dig, det är ofta skrämmande kommentarer här.
  Du är bra, smart.
  Strunta i kidsen som skriver.
  Ha det bra.

 • BIGGAN
  14 juli, 2015 at 02:13

  Kan Östermalms barndans vara något för Ringo ? De kör mycket med gymnastik o rytmik också. Ha det bäst.

 • Biggan
  14 juli, 2015 at 02:25

  Vill du att han ska drillas och bli riktigt bra så får du ligga på ute på Lidingö. Klart duktigast i stan. Men jätte svårt att få en plats.

 • Carina
  14 juli, 2015 at 07:58

  Är man så provocerande o otrevlig som Katrin är får man ta den kritiken!! Som sagt….lär av andra bloggare!! Tycker man synd om en sån människa är man antagligen lika taskig själv…som offentlig person o framförallt om du vill vara ett föredöme måste du nog hålla dig i skinnet lite grand…? Umgänget med Pumaswede visar ju inte riktigt på det…

 • Lillies
  14 juli, 2015 at 09:43

  Men hur är ni skapta ni som skriver.
  Katrin är en ”åsiktsmaskin”, låt henne få vara det!
  Katrin skriver om bra (?) mat, jag håller inte alltid med där, men det är hennes tycke och jag kan ju inte trycka till henne, håna, p gr av att jag inte håller med (om just mat, hon skriver om party, hon skriver om sin kompis Puma (jag har från flera håll hört att denna Puma är en väldigt bra o trevlig tjej, gör mycket gott men livnär sig på porr.
  JAG gillar inte porr, det är för mig kränkande av både kvinnor och män, men jag känner inte denna Pumas andra sidor, den privata Puma.Så jag håller tyst!
  Alltför många, särskilt tjejer/kvinnor råkar nu ut för näthat, skrämmande!
  VAD anser ni om ”äldre” kvinnor som skaffar småkillar, no names, det börjar bli många medelålders kvinnor som lämnar sina män för ”yngre förmågor” – att lämna en familj, gå från hand till hand/säng till säng.
  DET är nästan värre än det Katrin skriver!,
  Att män lämnar för småbrudar är precis lika illa och kom inte och snacka om ”sann kärlek”, barn finns oftast med i bilden och – ja, det kan ju vara kul för ungarna att få en ny ”storebror/storasyster” eller?
  Tänk för katten till.
  STÅ PÅ DIG Katrin – DU är värd mycket mer än det skräps som skrivs i dina kommentarsfält.

 • arne
  14 juli, 2015 at 11:07

  Katrin orsaken till hatet på den här bloggen är DU det är DU som provocerar till bråk. Sedan så finns det de här Bill och Bull typerna som alltid försvarar mobbaren. Om mobbaren så skulle driva någon till självmordsförsök så blir hen försvarad av Bill och Bull. Ja Katrin det kan finnas en fet ung tjej/kille som läser dina inlägg om hur värdelösa feta personer är och just det inlägget kan driva hen till att göra sig illa. Vill du vara den vuxna personen som har drivit ungdommen till det? Åsiktsmaskin är ok att vara men så som du utrycker dina åsikter så kan de göra väldigt stor skada. Bill och Bull får gärna skriva och försvara Katrin. Det ska bli intressant att läsa försvarstalen.

 • davve
  14 juli, 2015 at 11:19

  arne, hur kan det vara provocerande att Katrin skriver om sina tankar och liv?. Om det provocerar dig så har du en kvinnosyn som hör hemma på 1500 talet.

 • Jag
  14 juli, 2015 at 11:31

  Här sitter vi o lägger ner tid på att tycka o tänka och katrin inte läser… Nähä!! Det var ju trevligt .. Va gör vi då här….. Que???

 • laura
  14 juli, 2015 at 12:55

  Som man sår får man skörda heter det och lite ligger det väl i det. Sen finns det skillnad på kritik och personangrepp. Man måste tåla kritik av sina åsikter/diet/värderingar när man lägger ut dessa på en offentlig blogg. Däremot ska man inte tåla personangrepp- stor skillnad. Jag skulle kunna säga allt jag sagt till dig rakt upp i ansiktet för det är inga elakheter bara meningsskiljaktigheter och om du inte tål sådana Katrin är det bara att stänga ner bloggen och ägna dig åt facebook där alla får gör tummen upp för att du lyckats göra bra ifrån dig på toaletten….

 • Gemma
  14 juli, 2015 at 14:08

  Lägg ner bloggen. Du visar ingen respekt för dina läsare, när du inte läser deras kommentarer, Nej håll dig till instagram där dina hjärntvättade BEUNDRARE finns! Bloggen kan du stoppa upp någonstans. Ajjö!!!!!

 • gambo
  14 juli, 2015 at 14:45

  Vilken nonchalant människa du är.Det är ju ändå bloggen som gör att du kan leva ett liv i lyx. Stäng av kommentatersfältet, så slipper du att offra din dyrbara tid på att läsa en massa dumma kommentarer Du har ju ditt instagram det är ju samma inlägg och där är alla snälla mot dig!!!!!!

 • Julia
  14 juli, 2015 at 15:38

  Go Katrin! Hör av dig när du vill anställa en sprallig 24åring i din stil! Du är en grym entreprenör! Puss

 • petruska
  14 juli, 2015 at 15:55

  Varför kommentera här när fullblodsegoisten ända inte läser.Punkt slut!!!

 • Jolanta
  14 juli, 2015 at 16:09

  Katrin du är en supermänniska. Ingen i hela världen kan mäta sig med dig. Skit i alla idioterna som inte tycker som du. Heja heja heja. Från ditt största fan!!!!!

 • Anna
  14 juli, 2015 at 16:28

  Jolanta snacka inte skit. Katrins största fan är davve. Det vet alla förutom du.

 • davve
  14 juli, 2015 at 17:17

  OMG vilka nötter det finns… läs inte Katrins blogg då. Skriv inte massa sinnesslöa kommentarer….

  ni gör er själva till offer när ni egentligen är gärningsmän.

  finns gott om arbetslösa byfånar i svea rike..som har och energi att sitta och bli ”provocerade” av kvinnliga bloggare.

  jisses

 • laura
  14 juli, 2015 at 18:41

  lilla davve – du måste ju tillhöra de arbetslösa byfånarnas skara eftersom du har så mycket tid att ägna ks blogg. jag går in en gång i veckan och alltid dyker ditt namn upp. jag hoppas du får betalt annars är det hela lite tragiskt…

 • Davve
  15 juli, 2015 at 02:52

  Laura, eller vad du nu än heter… Du byter namn hela tiden. Men du avslöjas med samma barnsliga kommenterings stil som alltid. Och samma förakt mot kvinnor..

  Och vem betalar dig? Byfånarnas riksförbund?
  Blev du slagen som barn?

 • V.
  15 juli, 2015 at 09:13

  @Davve: Eller kan det kanske vara så att du baserar ovanstående på IP-adressen…..