LCHF Okategoriserade

Köttbullar

Katrins Snapshots

Sista köttet från @gardssallskapet tänkte jag göra köttbullar av. Kan @gardssallskapet möjligtvis leverera till Waxholm så kan jag komma dit och plocka upp den finaste oxfilén och framför allt falukorven?! Vore fint. Bästa tipset för att få saftiga köttbullar är att köra fläskchips i mixern och blanda i färsen med ägg och en skvätt grädde. Självklart börjar man med att hacka lök som man fräser i kallpressad kokosolja. Den kombon i smak är väldigt bra. Ni hittar fläskchips från glada grisar och den godaste kokosoljan @lchfklubben, direktlänk HÄR! Kött beställer ni från @gardssallskapet om ni är lite fräscha. #lchfklubben #gardssallskapet #köttbullar

You Might Also Like

 • Anja
  13 juli, 2015 at 12:03

  Levererar de till hela Sverige?

 • kultingen
  13 juli, 2015 at 12:33

  Fläskchips – ser ut som fläsksvålar, långa tjocka krusiga korvar. Vad är skillnaden? Tänk er själva – bitar av grishud med tillhörande underhudsfett. Vidrigt!!!

 • Kajsa
  13 juli, 2015 at 12:43

  Hej Katrin! Följer dig mest på insta och snap, tycker du är rolig, smart och skriver om kul saker. Håller inte med om allt, men vem fan håller man med om allt. Till saken, gick in på din blogg nu, nyfiken på Mykonos, osv. Väl här läser jag kommentarerna och tappar fan hakan, folk är så jävla kränkta, utan humor och elaka. Hur kan de här människorna tolka d

 • Kajsa
  13 juli, 2015 at 12:45

  Blev så upprörd att jag postade mitt i. Hur kan folk tolka så fel, så illvilligt (skulle det stå). Fortsätt vara du Katrin. Mig inspirerar och roar du!!!

 • arne
  13 juli, 2015 at 13:40

  Kajsa: Ja hån mot överviktiga är väldigt roligt speciellt när det är en kändis som hånar dem. Mobbning är med väldigt roligt ( så länge det inte drabbar en själv) Det är inte mobbaren som är den farligaste utan de som ser upp till hen. Men fram för mer mobbning det gör ju personen starkare så som en viss rolig och smart kvinna en gång i tiden utryckte sig.

 • Jag
  13 juli, 2015 at 14:26

  Positiv till mycket nyfiken detsamma men fläskchips…. Aldrig!!…

 • Mårten
  13 juli, 2015 at 15:10

  Läs inläggen i min blogg som gjort bl.a. Schulman och Pernilla Wahlgren förbannade

 • Frida
  13 juli, 2015 at 22:22

  Känns trist att förpesta den fina svenska färsen med utländskt fläsk. Varför inte supporta närproducerat rakt av och erbjuda fläsksvål från svenska grisar hos LCHF-klubben?

 • Maja
  15 juli, 2015 at 01:30

  Jättebra att någon tog upp det med det spanska köttet. Jag reagerar också på att det är spanskt eftersom det är tillåtet och förekommer att man ger antibiotika till grisarna där. Det är nu mer förbjudet i sverige.
  Vill man äta clean så bör därför kött från andra länder gå fetbort. Mer info finns på b. .l. a SLU s hemsida.
  / Maja