Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Välkommen till världen lilla Stella Sommerfeld Unger så fint att ha dig här. Jag håller på att baka en kompis till dig förstår du. Förhoppningsvis en tjej som du kan låna ut ditt leg till och som du kan röja på Stureplan med om några år. Precis som jag och din mamma har gjort. Kanske inte lika precis vid närmare eftertanke men liknande. Åhhhh jag blir fruktansvärt avis på tanken att vara 16 år och festa på LaRoy med falskleg. Skulle jag få en ande i flaskan skulle jag önska mig just det. Det är liksom inte samma sak när man är 35 och glider fram i livet som en privilegierad glidare. Nä tacka vet jag den gamla goda tiden då varenda sekund var en spänning som kunde sluta precis hur som helst. Skulle man komma in? Åka dit? Urkundsförfalskning? Polisförhör? Var killen där? Hur packad skulle man bli? Idag är liksom spänningen borta. Man glider in morsar på alla som morsars bör. Tjena tjena moa moa moa. Bra? Bra! Skitbra! Grymt! Man köper den skumpa man känner för man har ett bord om man är sugen på det man tar allt för givet man är ball liksom. Ä fan det var bättre förr när allt var osäkert och spännande. Synd att man inte uppskattade det då. Jag ska peppa Stella och min lilla att uppskatta sin klubbdebut. Sen är det för sent.

You Might Also Like

 • anonym
  26 juni, 2013 at 16:31

  År din blogg listad som ”mammablogg”?

 • Lisa
  26 juni, 2013 at 16:46

  Ball? Du? Hahahaha!
  Nu skojar du väl?

 • anonym
  26 juni, 2013 at 17:17

  Gud vilket löjligt inlägg…
  Var det något att skyta om.
  Hoppas att dina barn kan tänka själv när de är 16 år,
  och inte påverkas av sin mamma.

 • Monica
  26 juni, 2013 at 17:30

  Visst var det så Katrin. Du har uppenbarligen levt ett liv som de flesta av oss gjort i yngre år. Jag tycker så synd om dessa avundsjuka människor. Tänk om de kunde vända sitt avund till inspiration i stället.

 • Sonja
  26 juni, 2013 at 17:32

  Avundsjuk? Vem är det? Det måste vara du själv för jag ser inte att någon annan är det?

 • Monica
  26 juni, 2013 at 17:42

  Vilken reaktion. Känner du dig träffad?

 • Katarina Samuelsson
  26 juni, 2013 at 18:07

  Dessa arga, vita kränkta män. De är överallt! Ni är pinsamma!!

 • 65plus
  26 juni, 2013 at 18:26

  De säger att det går fort efter 65 något att se fram emot .ha ha ha man dör ju bara se puma porr bil van en (alltså en van) glida fram på city på 4 snåret morgon. Den ser ju för jävligt ut för att inte nämna de som kör den!
  Men värre är det ju menar dagens läge va är värsta kan hända en puma på stan, hm på morgonkvisten, skär som en elefant om kinderna..
  Skojar !
  Ett bli rånad,
  Två bli påsatt
  Tre bli fotat ovetandes fasa uthängd på husfasaderna.
  Som vanligt ljuger du,
  Falskleg med den pappan.
  Det hade man velat se.

 • Sonja
  26 juni, 2013 at 18:32

  Träffad av vad? Blixten?
  Haha, finns absolut inget i Katrins liv jag skulle vilja ha. Jag har allt det bästa själv så varför byta ut det mot Katrins låtsasballa liv…

 • liv
  26 juni, 2013 at 19:34

  kollat in bingos blogg.. sitter naken i skogen och påminner om en kärring.. fy fan vad motbjudande.. han är nog gay innerst inne

 • bara jag
  26 juni, 2013 at 19:35

  Sonja – när man svarar på det sättet som du gör så är det 99% säkert att du bara inte tål att andra har et liv du aldrig kommer att få. Varför skulle du behöva hävda dig om du verkligen hade ”det bästa”? En nöjd människan har inte de behov som du verakar ha. Du lever troligen ett ”låtsats liv” på nätet, där kan du vara grevinnan och bo i slottetdå ingen ser att du bor i en slitten två och har kanppt pengar så det räckr runt. Synd att du och sådana som du kan inte bara glädjas åt andras minen…

 • bara jag
  26 juni, 2013 at 19:35

  ???? har du fått något på näsan eller???

 • Monica
  26 juni, 2013 at 19:37

  Men du tycker nog att hon är väldigt duktig, eller hur? Du önskar nog innerst inne att du varit lika driftig som Katrin är.

 • Sonja
  26 juni, 2013 at 19:59

  ”bara jag” Jag kan i alla fall stava rätt där jag sitter i min slitna tvåa och drömmer om grevinneliv på slottet 😉
  Visst, drömma om ett bättre liv gör vi väl alla men just nu är jag nöjd med det jag har. Inga skulder, kan köpa det jag vill, åka vart jag vill osv. Kan du?

 • Carrie
  26 juni, 2013 at 20:50

  Bebisar är för goa. Jag blir tårögd. Ett helt nytt liv börjar. De växer så fort. Vill pausa en stund.

 • bara jag
  26 juni, 2013 at 21:44

  Sonja – kanske det är det enda du kan – STAVA… resten är bara dina drömmar.
  Och om jag kan köpa vad jag vill eller åka vart jag vill – klart alla kan det om de lever ett ordnat liv. Jag har drivit företag i 25 år, och även om jag inte stavar rätt så för en utlandskfödd har jag kommit längre än många svenskar gör. jag har aldrig pekat ut fel hos mina kunder eller berättat om deras brister och jag har skaffat mig vänner för livet just genom att vara ödmjuk.

  Monica – jag har driften som räcker till fler och jag har kommit lite längre än Katrin inom yrkeslivet så någon avund känner jag inte. Vill man jobba för att uppnå något så kan man, alla har samma förutsättningar i alla fall i Sverige.

 • Sandra
  26 juni, 2013 at 22:36

  Liv- vad är det för fel på kärringar? Det kommer du bli själv någon gång ….och att vara gay är väl inget fel heller….

 • Bu
  26 juni, 2013 at 23:53

  Monica och Bara Jag ovan – jag är helt övertygad om att ni har åtminstone lite halvseriösa problem. Läs er egen dialog här ovanför. Vilket ettrigt, ångestfyllt, rabiat dravel! Sonja är den enda som verkar frisk. Seriöst. Är det någon som verkar ha problem med bitterhet eller avundsjuka är det ni själva.

 • M
  27 juni, 2013 at 00:24

  Vad pratar du om???

 • M
  27 juni, 2013 at 00:25

  Sandra, bra kommentar känner precis lika!

 • Carrie
  27 juni, 2013 at 06:51

  Hihi..undrar jag med?

 • Yvonne
  27 juni, 2013 at 11:04

  Nämen så söt. Blir ju jättesugen på att skaffa minst ett barn

 • Joanna
  27 juni, 2013 at 12:16

  ……

 • Camilla
  27 juni, 2013 at 15:33

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]