Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Thank you Michael for taking care of us @jackieo what happens at Mykonos stays at Mykonos. Hur ska jag kunna festa med kläder på igen? #bög #snygg #faghag #mykan2015

You Might Also Like

 • Kim
  8 juli, 2015 at 22:17

  Vilka onda ögon han har. Psykopat. Var rädd om dig!!

 • Anna
  8 juli, 2015 at 22:19

  Du är så värd att få stanna på Mykonos. Glöm gamla tråkiga Sverige. Festa ha kul och lev livet. Vi önskar dig all lycka i ditt paradios Mykonos.

 • fidji
  9 juli, 2015 at 21:40

  Anna ett av dina problem verkar vara att du inte vet vad semester är.
  Kan berätta lite kort… Man åker iväg till ett ställe man gillar, Oslo, Borås, eller tex Mykonos. Man kan åka på semester med mannen, eller med man och barn, eller med några vänner. Man har roligt, man kopplar av, man festar om man vill det. När veckan eller veckorna är slut, så åker man hem till familjen igen.
  Att man är glad, har roligt, och festar, betyder inte att man aldrig mer vill komma hem.
  Om du har läst bloggen så vet du att K haft sina barn med sig dom flesta gångerna. Den här gången åker hon med vänner.

 • E-carina
  10 juli, 2015 at 11:57

  Du ser ledsen och obekväm ut .

 • Anna
  10 juli, 2015 at 12:53

  fidji tusen tack för din kloka pedagogiska förklaringen. NU förstår jag vad semester är hade ingen aning före. Fast då kan man alltså som förälder prioritera lite olika då? Tex Karriär, egen semester och sist familj eller så kan man prioritera: Familj,karriär och sist egen semester. Jag undrar hur de flesta föräldrar prioriterar. Vad tror du?

 • Milla
  10 juli, 2015 at 17:20

  Anna ! Jag har 5 barn ! Ett är handikappad och svårt hjärtsjuk! Om INTE jag ha fått/ kunnat åkt iväg med mina kompisar ibland och BARA tänka på mig själv ett stund så har jag fa..n inte orkat.
  Dygnet runt jobb med mediciner ,Cpap och eviga sjukhusbesök! Ibland måste man få prioritera BARA sig själv. Och varför man anser behöva det är upp till var och en att avgöra. Slutar man att leva som individ bara för att man har fått barn blir man en bitterfi… Till slut. Man söker kraft och energi och tankar hos människor som ger en det inte bara hos sin sambo! Njut av livet så länge mannorkar och få va frisk! En dag kan allt slås omkull… Tro mig befinner mig just nu där med min obotligt hjärtsjuka son… Han lever p övertid!

 • Anna
  10 juli, 2015 at 17:32

  Milla det är väl STOR skillnad om man har ett svåt sjukt barn då är det självklart att man behöver få vila upp sig. Du har ett dygnet runt jobb med ditt barn + att du ska orka med dina fem andra barn. DU är en person som är värd all respekt och beundran. Katrin har 2 friska barn en familj som ställer upp till 100%. Pengar i massor. Barnflicka, städhjälp osv. Så nej jag förstår inte varför hon måste resa iväg från sina barn så ofta som hon gör. Ja jag kallar det för ofta om man reser iväg från sina små barn fler än 3 ggr i året.

 • fidji
  10 juli, 2015 at 22:48

  Anna jag förstår nu att du inte bara har problem med att förstå det enkla med semester. Du har nog problem med det mesta. Jag tycker du ska sluta läsa den här bloggen, och jag tycker definitivt att du ska sluta skriva dina kommentarer, för det du skriver är så fånigt och har inte med verkligheten att göra.
  Gör något annat, lägg ett puzzel eller gå ut och plocka lite blommor, tror du behöver det.

 • Anna
  11 juli, 2015 at 11:03

  fidji jag tror du behöver precis samma sak och kanske som du rekomendear mig och lära dig lite ödmjukhet det skulle inte skada i ditt fall. Även du och Katrin kommer att ramla ner från era höga hästar.

 • Anna
  11 juli, 2015 at 11:08

  fidji du är antagligen en sådan som alltid måste hålla med mobbaren för att du är livrädd att bli utanför. Din rädsla gör dig hög i korken. Slå upp mobbning + Katrin på google så förstår du vem du fösvarar. Fast du är som bill och bull i böckerna om Pelle Svanslös vågar och kan inte gå din egen väg.:)

 • davve
  14 juli, 2015 at 11:29

  anna, du har inte mkt till liv va?

 • Maria
  16 juli, 2015 at 23:55

  Vad du än skriver så kommer inte dina ord att spela någon roll förutom att du får skit! Är det verkligen de du vill uppnå med ditt liv? Har du inga vänner att prata med?