Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag betalade vi middagen med kort kan ni tänka er? Och vi åt den mest fantastiska maten. Det som ni läser i svenska tidningar är hittepå och jag undrar varför de håller på? Stämningen i Grekland är väldigt bra man känner ingen kris någonstans. Nu kör vi utomhusdisco ett tag till sen får vi nog sansa oss. Jag, @sippanhagerman och Nailia verkar tro att vi är 20 igen. Fast alla här tror att jag är 28 åh så tråkigt, va?! Jag tackar LCHF för det. #mykan2015

You Might Also Like

 • Netan
  5 juli, 2015 at 21:43

  Å vad tror du??? Att grekerna på en turistö skulle säga till en turist hur det verkligen är? Vad skulle de tjäna på det? Du är en turist som de kan mjölka på pengar och inte fan skulle de agera på annat sätt… Ibland är du bara för blåögd! Men skit i det och strö pengar omkring dig, det kan grekerna behöva.

 • Grinar
  5 juli, 2015 at 21:48

  Grinar den 5 juli, 2015 kl. 21:44 skrev OCH retweetar egen kommentar, MÅSTE bara, asså shit shit ingen kris i Grekland, zytopolski konstaterar fakta…

  Asså shiit shiiiiit va hon är snurrig. Nyss var ju Mykonos mer primitivt än Afrika. Nä den här zytopolski hon har noll koll, asså nollåttakoll. Asså asså som hon säger asså. Ordförrådet shiit så uselt, primitivt eller hur. Hon har nog afrikablod i sig, primitiiivt asså shit shiiiiit, okej.

 • Anna
  5 juli, 2015 at 21:50

  Men Katrin, du är på en turistö där 95% av alla du träffar antingen är turister eller tillfälliga gästarbetare som gör allt för att godtrogna turister skall spendera så mycket pengar som möjligt. Det sistnämnda är iofs bra, de behöver verkligen få in pengar! Men om du beger dig till fastlandet och pratar med lokalbefolkningen så kan jag garantera att du får höra en annan bild.
  Jag har alltid tyckt att du är skärpt Katrin, men nu är du verkligen ute och cyklar.

 • mlf
  5 juli, 2015 at 21:51

  Man blir mörkrädd av att läsa detta inlägget. Du är så jävla naiv. Du lever i din egen bubbla där allt är bra. Du beter dig som en fjortis. Men du är väl FULL och vet inte vad du skriver. Annars är det något som inte stämmer med dig!!

 • Olivia
  5 juli, 2015 at 21:58

  Vilken FÖROLÄMPNING mot det GREKISKA folket!! Huuuu

 • Katarina
  5 juli, 2015 at 22:13

  Oj stackars människor som kommenterar här. Det är så synd om er. Att man måste vara så elak för att må bättre en stund. Eller gör ni ens det? Blir ni lite gladare av detta? Men ni fattar väl att ni bara gör bort er och gör er till små troll? Testa att sluta vara elaka, det är det som gäller för att må bättre i livet.

 • Ella
  5 juli, 2015 at 22:34

  Jag kommenterar aldrig på sociala medier men nu går det lite långt. Att Katrin överhuvudtaget lägger ut dessa inlägg är vidrigt. Att säga att det som står i tidningarna är ”hittepå” är djupt kränkande och oerhört okunnigt och bevisar bara vilken idiot som döljer sig bakom masken. Tyvärr är det många unga som följer Katrin på Instagram t.ex och att påstå sånt skit är förkastligt, som att säga att förintelsen inte heller hände. Katrin får gärna provocera men när det kommer till politik och länders ekonomiska lägen så är det nog bäst om hon håller käft. Och nej, Afrika är INTE ett land. Dumhuvud!!!

 • Till Katarina
  6 juli, 2015 at 02:38

  Säg detsamma till Katrin, din idiot. Katrin som hånar allt och alla

 • Anne
  6 juli, 2015 at 06:42

  Är förintelsen också hittepå? Många hävdar ju detta. Är det ok att provocera om förintelsen också om det är ok att provocera om ett land i djup ekonomisk kris med många många människor som har det svårt?

 • Jag
  6 juli, 2015 at 07:26

  Inte bra skrivet katrin…

 • lalala
  6 juli, 2015 at 09:53

  Katarina = Davve = Katrin

 • Joanna
  6 juli, 2015 at 10:02

  Bättre att hålla sig borta från socialamedier när man festar och dricker.

 • Fredrik
  6 juli, 2015 at 11:46

  Jag tror att de 1/3 av greker som anses som fattiga är på väg till Mykonos och säger SKÄRP DIG!!!