Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag är det val i Grekland och vi väntar med spänning på om vi ska växla in våra euros till drahmer… På Mykonos känner man inte av någon kris, folk är på ett jävla glatt humör här och skojar om läget och igår natt tog man farväl genom att tjoa "May the euro be with you". Men helt på allvar så anser jag att Grekland ska lämna EU. De är inte redo för det. Det är faktiskt mer modernt och ostrukturerat här än i Afrika, det är helt sjukt primitivt här. Det är glatt, mysigt och obekymrat men det är som att färdas många många många år tillbaka i tiden. Nä nu ska jag bläddra vidare bland cd-skivor, blandband och kopierade DVD-plattor. Hand cam. Very good. #mykan2015

You Might Also Like

 • Zek
  5 juli, 2015 at 12:51

  Du blockade mig på Insta – antar det är så man gör om man inte kan diskutera eller har grund för sina kommentarer.

 • Carina
  5 juli, 2015 at 14:19

  Obekymrat…? Ja den sortens folk som är på Mykonos….fjortisar…då ser man inte på ett vuxet sätt..tyvärr!

 • diana
  5 juli, 2015 at 14:37

  Det är nog inte den inhemska befolkningen som skojar om det. Utan festande ungdomar från andra länder. De skiter väl i Grekland bara de får supa, och skrika och gala! Ingen empati alls. Precis som du!!

 • Madeleine
  5 juli, 2015 at 14:46

  Katrin,

  Vet inte om du läser kommentarerna men hoppas du köpte en CD – de grekiska artisterna är jättebra samtidigt som du gör en god gärning!

 • Fredrik
  5 juli, 2015 at 21:40

  Var glad om det inte ser annorlunda ut i morgon.

 • Eva
  6 juli, 2015 at 01:28

  Hur kan du jämföra en hel världs del med ett land lite konstigt! Så omodernt är inte Grekland som du vill ha det iallafall inte där jag varit!!

 • Anna
  7 juli, 2015 at 11:22

  Herregud vad du är dum i huvudet! Alldeles otroligt. Hörde ett uttyck i nån humorserie ”Är du dum på riktigt?” Stämmer perfekt in på dig. Dessutom fnaskar du gratisprylar och säljer dina ”rena varor” för förmögenheter.
  Se nu till att grekerna får lite av dina stålar, låt bli att pruta!!