Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag måste tipsa er om en av de coolaste produkterna en stressad småbarnsmamma kan drömma om! Det här är en matmaskin som lagar mat åt dig. Många av mina vänner har tipsar mig om den men jag har liksom inte tagit mig tiden att skaffa och prova den men den är på riktigt. Man lägger i kött och grönsaker i den på morgonen och när man öppnar den nästa gång är när man ska servera middag. Faktiskt en helt otrolig produkt! Så nu när jag lämnar @bingorimer med ungarna i en vecka så säger jag bara: Gubben, lägg ner köttet på morgonen och käka till middag. Skit i grillen vissa dagar och ät mört saftig kött från @crockpotsverige Väldigt bra! #crockpotse #lchf #lchfklubben

You Might Also Like

 • Fredika
  3 juli, 2015 at 21:48

  Gör du reklam för denna och har fått
  den eller ett nedsatt pris?
  Det är bra att veta.
  Annars kan ju en vanlig lergryta duga.

 • Netti
  3 juli, 2015 at 23:57

  Det låter som en jättebra maskin! 😀

 • Cissi
  4 juli, 2015 at 10:39

  Du tipsar alltså om en produkt som står oöppnad och som du själv inte provat än…….

 • Elisabeth
  5 juli, 2015 at 09:11

  Rekommenderar läsa detta först … allt som glimmar är inte guld.
  http://livingtraditionally.com/a-dirty-little-secret-hidden-in-your-crock-pots-it-may-surprise-you/