Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Imorgon åker jag till Mykonos. Känner pirret i kroppen. Fem dagar med min käraste vän @sippanhagerman. Bara vi och en massa cash. #egentid

You Might Also Like

 • Cissi
  3 juli, 2015 at 18:40

  Jösses!

 • peaches
  3 juli, 2015 at 19:03

  Ja egentid kan man inte få för mycket av. Har tre barn, och äker bort fem sex gånger om året utan man och barn. Underbart. Inga problem med pengar här heller!!

 • Grinar
  3 juli, 2015 at 19:51

  Åååååh va cooooolt @peaches. Tänk att få va som duuu… Å instämma med Zytopolskipolski om egentid å inga penningproblem. Åååååh va coolt.
  ”Tills fasaden börjar flagna” tror vi nog. Eller med falsk fasad.
  Tar mig ett glas rödtjut å doppar fläskbågar i det, aaah, doppar fläsklåren i havet också, kom å lek med mej Zytopolish!

 • jagesmalast
  3 juli, 2015 at 20:37

  Du vet vad det är för ställe va?
  Men aja, ni kanske får det supernice.
  Ha en trevlig semester då, igen!
  Känns som att du bara är hemma och tvättar, packar om och reser igen, vad skulle ni med det där huset på ön till? Eller det kanske är tänkt så att Bingo ska vara där med sina barn? För du verkar ha glömt att du har två barn…
  Vi åker också till Grekland på söndag, Rhodos, Kallithea, 2 veckor, barnet är med..))

 • Fredika
  3 juli, 2015 at 21:51

  Jag förstår inte de som åker på ”semester” utan barn.
  Skall man ens ha barn om man tänker så.
  3 barn, alltid med. Aldrig utan dom.

 • !
  4 juli, 2015 at 01:27

  Men Fredrika ”ska an verligen få ha barn om man inte gör som jag”. Du låter som en sådan mamma som inte har något liv utan istället fullkomligt går upp i barnen. Det är inte bra för barnen kan jag lova! De mår bättre av att ha en mamma som har varierade intressen och ett SOCIALT LIV utanför klänghagen eller sandlådan. Jag förstår att du har ångest när du ser att det inns andra mammor som HAR KUL men bli inte avundsjuk utan tänk kreativt ang ditt liv istället och förändra dig själv. Lycka till.

 • Carina
  4 juli, 2015 at 15:30

  Mykonos? ? Är det stället för vuxna….?

 • Catrine
  4 juli, 2015 at 22:38

  Fin bild!