Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ett litet ljuvligt moment på balkongen med ett glas rött. Småbarnen leker på gräset, storbarnen kör skoter och här ligger jag. Fy faaaan va najs. Och det här rödvinet verkar göra min sommar. Svingott är det och det heter Corte Giara från Allegrini för er som undrar. #öliv

You Might Also Like

 • Mårten
  2 juli, 2015 at 19:23

  Läs gärna min blogg. Bråket med Schulman, mitt hyllade svar och mycket annat: http://throfast.blogg.se

 • thelady
  2 juli, 2015 at 20:28

  En äkta Östermalmsdam.SKÅL!!

 • Gudrun
  2 juli, 2015 at 22:06

  Äckligt med så fläskiga lår, riktigt äckligt! Juhuuuuuuu bahhhhhh,vilket jävla fetto! Kissar på mig bah. Ah men va fan banta!

 • Nora
  2 juli, 2015 at 22:32

  Ganska snygg pose.Men vilken fettkudde du har bakom låret !!

 • Rosa
  2 juli, 2015 at 22:37

  Snygga utemöbler. Var har ni köpt dem?

 • Evelina
  2 juli, 2015 at 23:52

  Vilket underbart ställe ni har. Önskar att jag hade något liknande – har bara min lilla balkong… Så det blir att jag reser i stället men skulle hellre suttit på en vacker veranda vid havet och chillat. Skål på dig”

 • Parsnippity
  3 juli, 2015 at 08:30

  Du ser ut som en gudinna, Katrin!

 • Olivia
  3 juli, 2015 at 10:17

  Finns elaka gudinner också!

 • jane
  3 juli, 2015 at 10:49

  Folk tycker jag är jättesnygg. Men vad hjälper det när man mår piss!!!

 • sanna
  3 juli, 2015 at 11:21

  Du som inte gillar tjockisar! Vad har du att säga om detta????!

  http://hant.se/blondinbella-hyllas-efter-bikinibilderna-jag-ar-vacker-med-mjuk-mage/

 • Elin
  3 juli, 2015 at 12:44

  Härligt, fin du är!

  Jag tycker bara du är fööör skön. Du har två barn plus Nova, sommarhuset, eget företag, Bingo som kan vara som en duracellkanin, en stor familj som du ofta träffar, och har alltid en massa bollar i luften.
  Ändå har du för det mesta en go inställning till livet, inte en massa oro utan det löser sig.
  Du har koll liksom.

  Har faktiskt gått från att läsa Kitty Jutbrings blogg till din.
  Har aldrig varit med om en person som gnäller så mycket som hon, jämt, om allt och ser problem och jobbigheter i det mesta. Alltid är det något som det kan gnällas över.
  Undrar nästan om hon inte borde byta kost. 😉

  I vilket fall som helst, Kör på, det du gör fungerar uppenbarligen!

 • Lotta
  3 juli, 2015 at 13:17

  Hej! Har för mig att du tipsade om en väldigt bra solkräm för ngt år sedan som jag inte kommer ihåg namnet på… (Som inte var ett sponsrat inlägg hoppas jag). Vad tipsar du om idag att jag ska köpa inför kommande utlandssemester? Gillar inte när det blir för kladdigt och ”idominsalva” känsla över hela kroppen även om jag självklart förstår att det är till för att skydda! Men finns det BRA solkrämer som dessutom är smidiga att använda så väljer jag ju så klart hellre dem.

 • Grinar
  3 juli, 2015 at 13:55

  Åååååh alkohol varenda dag måste bara va CLEAN drinking åååååååh va coolt

 • Anna
  7 juli, 2015 at 11:13

  Lotta!
  Solkrämen heter Evy (fd Proderm). Jag började använda den för flera år sedan och den är superbra. har rätt ljus hud men klarade av 3 veckor i Karibien utan att bränna mig tack vare den. Finns att köpa på Naturkompaniet eller nätet (billigare). Numera är Katrin köpt av Aco och får väl på f-n om hon rekommenderar något annat. Trevlig semester!