Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni hittar podden i podcaster som vanligt! Annars finns den på iTunes och radioplay. Den är bra. Det kan jag säga. Assköna @josefincrafoord och @quetzala nöjet var helt på min sida! Båda gångerna. #ihopmedjosefin

You Might Also Like

 • Michaela Lundgren
  30 juni, 2015 at 15:06

  Nu under sommaren söker jag några drivna nyckelpersoner att hjälpa starta upp deras verksamheter. Du ska vara beredd att arbeta minst 10 timmar i veckan, hur, när och var? Det bestämmer du själv.

  Du kommer arbeta som oberoende återförsäljare av Aloe Vera produkter från Forever Living Products.

  Du som söker ser jag är..
  – Över 18 år.
  – Driven. Väldigt driven.
  – Öppen. Tycker om att träffa nya människor.
  – Inte är rädd för eventuella motgångar.
  – Du ser inte eventuella svårigheter som hinder, utan mer som ”fartgupp”.
  – Har drömmar och mål som du är beredd att jobba mot/för.
  – Tycker om hälsa och/eller skönhet.

  Stämmer detta in på dig?
  Skicka ett mail till mig där du berättar mer om dig själv. Så berättar jag mer!

  Mvh
  Michaela Lundgren
  Independent Forever Business Owner
  http://myaloevera.se/mahalsa/sv/start/

 • Mårten
  30 juni, 2015 at 19:26

  Läs succéinlägget i min blogg som gjorde Schulman förbannad: http://throfast.blogg.se

 • lina
  30 juni, 2015 at 19:27

  Hmmm ser ut som om ni alla gärna vill vara fjortisar; Josefins keps och Quetsalas topp går bara sååååå bort över 25. Istället för att vara snygga eleganta kvinnor är det kickersbrudar ni vill se ut som? Resultatet är paaaaaatetiskt…

 • Sar
  30 juni, 2015 at 22:53

  Alltså jag tycker såå mycket om din och bingos podd. Men irriterande att den bara e till folk under 25. Får ni inte mail från folk i typ 35 års ålder och den sortens problem? Jag e lika gammal som dig men kan inte relatera till 99 pct av det som ni tar upp. Tråkigt! Hoppas ni snart får en bredare horisont 🙂

 • ea
  1 juli, 2015 at 09:46

  Lina!
  Håller med dig fullständigt, den klädseln ser bara ok ut på unga tjejer under 25, ser desperat ut när medelålders kvinnor tror sig se unga ut för att de slänger på sig kläder för unga tjejer, de ser bara ännu äldre och rynkigare ut.

 • Jag
  1 juli, 2015 at 10:57

  När jag var 20 tyckte jag också att äldre kvinnor”50″ eller nåt klädde sig ” för ungdomligt”….. Nu är jag 53 och är 28 i huvudet…
  Jag är likadan fortfarande och vill klä min som jag vill.. Jag lever likadant idag som då, tränar styrke, cyklar året runt…
  Det där snacket om att man ska klä sig annorlunda… Skit snack man klär dig som man vill….. Skit i andra det är ditt liv, du gör som du vill…
  Du kommer märka det du med den dagen du nått ”äldre ” ålder…/Ullis

 • Jag
  1 juli, 2015 at 10:58

  Till Lina…..

 • Jag
  1 juli, 2015 at 10:59

  Alla tycker så mycket om alla
  Du har fått ett liv och det är ditt
  Du gör som du vill.. Precis hela tiden
  Klarar du inte trycket är du en osäker själ…
  Kom ihåg ..ditt liv ditt ansvar!!!

 • Till Ea
  2 juli, 2015 at 06:21

  Du Ea, du är rätt ful va? Kanske varit mobbad i skolan eller känner att du kommer i skymundan av andra, lite fräschare tjejer. Du syns inte lika bra, har kanske bara medelmåttiga betyg och intelligens och med andra ord inget eget att känna dig riktigt stolt över samtidigt som du trånar efter hämnd på omvärlden.

  Du…Ea – ungdom är något ALLA människor har eller har haft. Om det är det du får klänga dig fast vid för att känna att du är något är det så riktigt, riktigt sorgligt. Man blir ledsen för din skull.
  Tänk när Ea blir äldre, då har hon ingenting alls 😀