Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Rambo sov hela natten så nu är han nog frisk. Skönt. Ringo väckte mig bara en gång med lite mardröm så med andra ord har vi haft en exemplarisk natt. Det gjorde att jag och Rambo skuttade ner och bakade frallor. Jag ska sluta tjata om den här brödmixen men alltså oh my God! Åtta rejäla frallor får man från en mix. 30 min i ugnen. Men rulla i mandelmjöl för det blir kladdigt annars. Nu en kopp kaffe och en fralla med leverpastej. God morning Sweden! #lchfklubben #cleaneating

You Might Also Like

 • Maria S
  30 juni, 2015 at 10:40

  Älskar din blogg! Undrar några saker: Äter du glutenfritt? Jag har ont i magen ofta och funderar på att utesluta gluten för att se vad som händer. Jag har två mål med min kost: Bli piggare, äta ren mat, gärna vara mätt längre. Några tips?? Jag äter nötter, linfrön, olivolja, bakar med mandelmjöl ganska mycket och har slutat med mjölk (ej ost o smör) och älskar mandelmjölk, havremjölk, soyamjölk…Dela gärna med dig av vad du äter en vanlig dag och vad du absolut undviker!

 • kira
  30 juni, 2015 at 10:59

  Maria; följ henne i snapchat. Där får du reda på vad hon äter dag för dag bl a. Snapchat är väldigt populärt bland ungdomar!!k

 • Diana (La Madre)
  30 juni, 2015 at 11:06

  Dom ser väldigt goda ut, smart grej med ostskivan på, att jag inte tänkt på det förut, måste prova det i helgen. Usch vad hungrig jag vart, tur att det är lunch nu. Smaklig måltid. 😀

 • Mårten
  30 juni, 2015 at 12:16

  Läs inlägget i min blogg som gjorde Schulman förbannad: http://throfast.blogg.se

 • Cissi
  2 juli, 2015 at 09:41

  Fick hem brödmixen igår och bakade nu imorse. Vilket fantastiskt bröd Katrin, bra kämpat!

 • Pernilla
  3 juli, 2015 at 22:45

  Fick mitt sms när jag stod på jobbet om att mitt paket kommit! ÄNTLIGEN – är så jäkla spänd på brödet att jag beställde två när de ändå var kampanj! Åså grillkryddan och tacokryddan 😀 kommer bli mums mums detta hoppas jag. 😀