Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jaha då kom pappa Bingo och ändrade på det jag just hörde. Är det här våran? Säger Nova med skakig röst. DET HÄR ÄR VÅRAN!! DET ÄR VÅRAN!!, nästan skriker Bingo. VÅRAN?! Ringo i extas. Jag tar ett djupt andetag och andas ut. Jag ler, vinkar från balkongen och sveper mitt vin. Råkade jag just svepa vinet? Det gjorde jag. Fy faaaan va kul med en vattenskoter. Så jävla jävla kul.

You Might Also Like

  • kacie
    30 juni, 2015 at 00:19

    Förbannade vattenskotrar, som kör runt runt och för ett jävla oväsen Kan inte sitta ute och njuta för deras jävla bullrande. Och stackars sjöfåglar som häckar …… tänk på miljön. Leksak ….usch!!

  • Carina
    30 juni, 2015 at 06:11

    Ja ett djävulens påfund!! Dönar, luktar illa…en riktig miljöbov!!