Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ser ni vad jag hör? Vatten som kluckar, barn som resonerar, fåglar som kvittrar, nån motorbåt som passerar långt borta. Jag ligger här insvept i nån gammal fleecefilt med ett glas svingott rödtjut och förundras över hur jävla nöjd och tacksam jag numera är över de små stunderna i livet. Barnen mår bra. Lillen sover och de stora leker med kusiner på gräset. Jag har pengar så jag jag kan unna mig fina ekologiska råvaror och göra roliga saker. Företaget går bättre än vad jag någonsin kunde drömma om och jag har de bästa anställda i hela världen. Tänk att jag lyckats få det här bästa livet. Må det bara fortsätta så! För ibland tänker jag att någon ska döda mig. Att jag ska råka befinna mig på en sån där strand i Tunisien och lämna mina barn och det gör så ont så jag måste andas i mot en vägg. Första gången i mitt liv jag får dödspanik. Måste tänka om men det är svårt att låta bli. Ibland. Mitt liv är så mycket mer värdefullt nu när jag har barn. Så viktigt att jag lever. Nu ska jag blunda och ta emot kvällssolen. Så tacksam. Ja men jag fick en feeling.

You Might Also Like

 • Kikki
  29 juni, 2015 at 21:25

  Tack Katrin för dina fina ord om att uppskatta livet och det goda du fått. Det är så viktigt att vara tacksam och uppskatta det man har och det försöker jag också göra sp ofta jag kan. Det är sann lycka. Namaste liksom. 🙂

 • beata
  29 juni, 2015 at 21:43

  Sååå myyysigt det hade varit att kunna dricka vin varje kväll.!!

 • Heater
  29 juni, 2015 at 21:49

  Fyllesnack. Se upp med spriten. Den kan man dö av. Tänk på dina barn. Intr så roligt för dem att bli medberoende!!!

 • Eva
  29 juni, 2015 at 22:20

  Skål Katrin. Härligt med de stunder då livet känns bra. Som du skriver så kan det ändras i ett huj. Men om man hela tider tänker så/negativt tar man sig inte tid att njuta. NJUUUT !!!

 • V
  30 juni, 2015 at 01:31

  Fina och djupa tankar. De djupa har ju en tendens att kunna bli rätt jobbiga. Skönt att höra att även du är mänsklig, KZ.

  Jag brukar tycka att bilder på andras familjer med barn etc är trist, men din familj får mig intresserad på något sätt.

  Måste även erkänna att jag saknar er pod….och framförallt då Bingos skratt. Så skön. 🙂

  Jag blir fanken förfånad själv av de här snälla orden, men jag antar att du helt enkelt har förtjänat dem. Vem vet, rätt som det är kanske jag t om köper en brödmix….till ordinarie pris. Hjälp, vart är världen på väg?!

 • dave
  30 juni, 2015 at 08:30

  Din FALSKA apa ………… !!