Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I min familj på pappas sida skrattar man när någon ramlar. Vi har under hela min barndom skrattat ihjäl oss när någon ramlat. Farmor (idag 92) är värst. Hon skrattar så tårarna rinner när något av barnen eller barnbarnen ramlar. Jag har blivit exakt likadan och det uppskattas inte alls av mina barn. Idag ramlade Ringo och jag kämpade för att kväva min skrattattack och han slog mig i vrede och jag torkade tårarna, såg åt andra hållet, försökte tänka på hemska saker – omöjligt. Han tycker att jag är så dum som skrattar åt honom eller Rambo när de ramlar men det går bara inte att stoppa mig. Den här filmen kan jag se om och om igen och jag skrattar och skrattar. Dum mamma. Men på allvar. Hur kul? När någon ramlar. Det är det roligaste som finns.

You Might Also Like

 • Dessjo
  28 juni, 2015 at 01:27

  Snälla söta Katrin din blogg blir så jävla tråkig med alla dina ”snapshots”..
  Vad är meningen med dessa egentligen?!

  PLEASE STOP..

 • Jag
  28 juni, 2015 at 07:07

  Inte alls roligt att du skrattar när dom ramlar….

 • Alex
  28 juni, 2015 at 09:30

  Hela världen utom Sverige skrattar när någon ramlar. Eller utom Skandinavien möjligtvis.I alla latinska länder och nu ser jag slaviska också (Polen) skrattas det 🙂 Det är ingen fara speciell om det är lindrig. Till slut skrattar även den som ramlar tom och det är bara positivt. Slappna av Sverige 🙂

 • Malin
  28 juni, 2015 at 11:09

  Ville bara dela med mig av ett besked vi just fått angående vår dotter. Läkarvården har testat henne med de tester som finns, då hennes mage alltid varit svullen och hon haft ont. Hittade inget. Vi bestämde oss för att kosta på oss ett matintolerans-test, man skickar till USA och de testar hennes blod på en massa olika sorters födoämnen.
  Testet visar intolerans mot socker,,,
  Visste inte att man kunde vara ”allergisk” mot socker, men så var det.
  Nu har vi dragit ner på så mycket socker vi bara kan, och hon har aldrig mått bättre:))

 • Runar
  28 juni, 2015 at 18:13

  Ska skratta gott när Farmor ramlar.