Okategoriserade

Sticks på Brödmix

Katrins Snapshots

Jag är en brödperson. Jag älskar smörgåsar med pålägg. Allra mest gillar jag en nybakad fralla med smör, ost och sylt på. Åt just en sån i Skåne till frukost. Mumma. Därför var det självklart för mig att ett LCHF- bröd utan mjöl skulle bli min första produkt att bjuda folket på. Jag är så otroligt stolt över den här produkten den är godare än alla mjöliga frallor i hela världen. Idag gjorde jag sticks med brödmixen som jag rullade i mandelmjöl och tryckte ner lagrad ost i. Det var Moa på jobbet som gav mig tipset. Så gott så vi håller på att tuppa av här. Vräker i oss med smör, ost och nougatkräm på. Sagolika är dom! Ni måste prova den här mixen. Och gör sticks, bullar, små minilimpor, krutonger, sprinkla med sesamfrön, chiafrön låt kreativiteten leva! Och köp inte en mix utan flera. Annars kommer ni att ångra er. Hela helgen kostar den 39 kr istället för 59 @lchfklubben. För att alla ska få chansen att prova. Det där med lagrad ost på innan det åker in i ugnen är ett hett tips. Sticksen gräddade jag i 25 minuter. Lycka till! #lchfklubben #bröd #lchfbröd
Klicka hem brödmixen HÄR!

You Might Also Like

 • Kristina
  28 juni, 2015 at 13:18

  kolla on det bröd jag bakat – vitt fint formbröd som vi rostade – helt jäkla magiskt gott!
  Till er lchfare missa inte detta underbara frukostbröd;)
  Kram

 • Victoria
  29 juni, 2015 at 16:22

  Hej,

  Hur många kcal är det i en skiva (om man bakar en ”normallimpa”)?

  Mvh
  Victoria