Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men herregud vad jag har saknat @philiplailani och @deltagym. Nu kommer jag aldrig att ha "uppehåll" från min träning igen. Mitt liv är hektiskt men en sak vet jag. Att jag aldrig ska prioritera bort träning för mår man bra i kroppen så mår man bra på kroppen också. Jag har faktiskt fått ett uppvaknande under de tre veckor som jag "bara" kubbat och inte gymat. Man mår bra av att träna. Hur man ser ut tack vare att man tränar är bara en bonus. Sjukt, va? Ni hade rätt hela tiden. Det handlar om insidan mest. Insidan gör utsidan. Trodde fan aldrig att jag skulle säga det. #deltagym

You Might Also Like

 • Ninja
  26 juni, 2015 at 08:15

  Härligt stomatolleende. Var bleker du dina tänder???

 • Diana D (La Madre)
  26 juni, 2015 at 08:19

  Vad skönt att du kommit till insikt fina du.

 • leo
  26 juni, 2015 at 08:53

  Inte snyggt när man ser revbenen. Du får skaffa dig mer muskelmassa överlag. Och då är det mat mat mat som gäller!!

 • Karin
  26 juni, 2015 at 10:33

  Leo, du tycker alltså att Katrin ska skaffa sig två feta bröstmuskler så att man ser muskelfibrer i Katrines dekolletage? En del kvinnor tappar fett där väldigt lätt, om Katten åt mer mat skulle det bara sätta sig på rumpan eller nåt annat oönskat(?) ställe. Du får nog leva med att Katrins revben syns på dåligt ljussatta foton från gymet.

 • petruska
  26 juni, 2015 at 12:38

  Bilden är dåligt photoshoppad!!!