Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså hur gullig kan man bli? Plötsligt är Ringo borta. Eller jag lämnade honom i soffan som jag ensam bytt klädsel på #girlpower och sen hängde vi alla vid pumpen och Arvid kom över och det var landethäng och spännande om grabbarna får igång vattnet idag?! Så gick jag in för att kolla in den lille och då slafa han bakom soffkudden. Han är på landet och softar kan man säga. Nu ska jag grilla lax och sej. Till det blir det spenat. Och skagen. Mumma!

You Might Also Like

 • Mia
  19 maj, 2013 at 16:01

  Han är ju bara så himla gullig…denna pojk.
  Tror han fått alla era bra egenskaper – vilken fullträff !
  Krama om honom / Mia

 • anonym
  19 maj, 2013 at 16:20

  Jag tycker att min son, är den gulligaste som finns!

 • Johanna
  19 maj, 2013 at 18:06

  Bra!

 • Fjodor
  20 maj, 2013 at 07:18

  Nä. !! Ringo är sötare sötast . !!!

 • anonym
  20 maj, 2013 at 08:15

  Då har du inte sett min son……
  Sötare än sötast.
  Alla gånger

 • Linda
  20 maj, 2013 at 13:32

  Vad då girlpower att byta sofföverdrag? Det är väl ingen konst.
  Jag skruvade ensam ihop vår hörnsoffa och där kan man snacka om girlpower!!

 • Mina
  20 maj, 2013 at 17:06

  Tack och lov att jag bor i USA här vi lyfter upp varann istället för att trycka ner varann…

 • Maj-Britt
  20 maj, 2013 at 19:35

  Eller skjuter ner varann…

 • Mina
  20 maj, 2013 at 19:47

  Ja såklart är vapenlagen här helt sjuk! Men nu var det inte det jag snackade om. Jag snackade om jantelagen, om att lyfta varandra upp och alltid heja på varann, om man bor här borta vet man på en gång vad jag pratar om. Och DET är en del av USA som jag älskar och tycker svenskar borde bli bättre på. Om det går bra för någon så blir man alltid glad och inte avundsjuk. Nu snackar vi om en ”vanlig” person här borte, inte sjuka störda personer som mördar och gör hemska saker, men om den vanliga man i gatan. Men ok, säkert inte rätt ställe att skriva om detta här för här finns så mycket bitterhet bland kommentarerna så jag loggar ut nu.

 • Camilla
  23 maj, 2013 at 05:54

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]