Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Rätta mig om jag har fel men är det inte väldigt flott i Simrishamn? Jag får en känsla av att folk inte alls är priskänsliga utan frossar i exklusiva varor. Handgjord choklad, lyxiga ostar, dyra kex, mycket fokus på eko, tryfflar doppade i guld.. Jag tycker att folket har bra fokus i Skåne. Och på tal om fokus så kanske ni ser att mina små pojkar har fina tröjor från nova_star? De har 40% rea just nu så passa på! #novastar1 #novastar.se #bingo40

You Might Also Like

 • linnea
  23 juni, 2015 at 17:21

  HAHAHA när stockholmarna kommer ner under sommaren höjs alla priser i affärerna för att man vet att ni är villiga att betala dyrt för vår vardagsidyll under er semester 😉

 • emma
  23 juni, 2015 at 17:26

  http://nouw.com/emmaslifestyle

 • Alexandra
  23 juni, 2015 at 17:55

  Österlen är känt som ett fancy place i Skåne, så du har rätt 🙂

 • Österlen
  23 juni, 2015 at 19:49

  På tal om Simrishamn, ngn som har tips på en riktigt bra restaurang där?

 • ea
  23 juni, 2015 at 23:30

  Finns ingen restaurang som är värd namnet ens i Simrishamn. Vill ni äta supergod mat ska ni bege er till Alle som ligger på vägen mot Stenshuvud. Super superfin mat, allt görs från grunden. Nej Simrishamn är inte dyrare än Stockholm, absolut inte, däremot är ju Simrishamn en mycket mindre stad så allt blir samlat på samma ställe, Stockholm är mycket mycket dyrare med allting, typ fika, restaurangbesök, buss m.m. Om ni besöker Alle kommer ni absolut inte att ångra er. Men kolla på nätet först deras öppettider.

 • Jag
  24 juni, 2015 at 06:55

  Vilken liten turiststad är inte dyr på sommaren, alla som turistar öppnar ju sina plånböcker , se Gotland , hur dyrt är det inte där??.. Simrishamn är gulligt , men det är det nästan överallt nu på sommaren… Lite sol bara så blir det hundra…..

 • Fiona
  24 juni, 2015 at 11:49

  Österlen är galet vackert!!

 • ea
  24 juni, 2015 at 22:59

  Alla platser är vackra när det är sommar. Öland är nog det finaste som finns, kunna köra runt en ö och vatten runt omkring, fantastiska solnedgångar. Många kändisar har sommarhus på Öland just för att det är så vackert där.