Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag förstår faktist inte varför folk tjafsar om det där regnet hela tiden spelar det egentligen så stor roll? Vi har haft en grym midsommar med dans, lekar, dragkamp, sillunch och grillmiddag med gott rödvin. Allt i regn och och goda vänners och min mammas sällskap det kunde omöjligt ha blivit bättre. Regn inte alls där problemet ligger. Fundera över vart era problem är istället. Och sluta skylla på regn. #perfektmidsommariregn

You Might Also Like

 • Hyrestanten
  20 juni, 2015 at 01:59

  Det är väl toppen att ni haft en trevlig midsommarafton men för mig och många med mig spelar vädret stor roll och det utan att vi har några som helst problem. Jag skulle aldrig få för mig att åka ut till min stuga om inte solen skiner och det är varmt. Regnar det är det inte lockande att ta en cykeltur, äta eller fika ute och då är det regnet som är ett problem 🙂

 • Jag
  20 juni, 2015 at 02:10

  Precis… Kolla problemen, skylla på vädret om midsommaren inte blir bra… ! Snacka om att ha problem.. O inte kan man göra ett skit åt vädret…. Typiskt svenskar .. Jag är glad att det inte var bättre väder. Hade det varit mera olyckor och akuten full av onyktra människor… Nu var det nästan tomt…..

 • Kristine
  20 juni, 2015 at 06:23

  Problemet för mig är att jag är sjuk och inlagd på sjukhus.Hade gett allt för att få vara frisk och fira midsommar i regnet!!!

 • Mia
  20 juni, 2015 at 09:26

  GLASS???, jag trodde det var du katrin som klankade på alla idioter som ger sina barn socker??

 • nilla
  20 juni, 2015 at 10:18

  Problemet var att jag jobbade hela midsommarafton. Annars är jag inte rädd för lite regn!

 • ptamanda
  20 juni, 2015 at 10:39

  Fundera själv över var dina problem egentligen ligger då du måste vara smal och utmärglad för att känna dig bra och om man ständigt mobbar och avskyr människor över 50 kg då har man verkligen enorma problem..Glad midsommar

 • emma
  20 juni, 2015 at 11:16

  Hej! Jag heter Emma, jag har en blogg som jag ”kämpar” jätte mycket med! Du skulle göra min dag om du kollade in min blogg! http://nouw.com/emmaslifestyle

 • anonym
  20 juni, 2015 at 12:55

  Lätt att säga för den som har råd att åka på solsemester en gång om året , själv har jag inte ens råd att trettio mil för att besöka mina barn!

 • LiS
  20 juni, 2015 at 17:36

  Vädret spelar alls ingen roll, det är sällskap som räknas: familj, goda vänner, god mat, godis 🙂 goda drycker, sedan struntsamma om det regnar eller är solsken.

  Undertecknat : en seglare som är van vid alla väder och vet att det bara är att ”stå på” oavsett det vi INTE kan påverka = vädret.
  Ha en fortsatt trevlig helg familjen Rimer.

 • Maria
  20 juni, 2015 at 17:46

  VART mina problem är? Ja inte fan är de hos mig iallafall. Skönt!

 • KIA
  20 juni, 2015 at 19:30

  EMMA, vem fan du nu är: LÄGG NER! Att du ”kämpar” med din blogg gör dig inte till en intressant människa, INGEN vill läsa din blogg så SLUTA spamma bloggar med ditt så in i helvete trista spam. GÖR NÅT ANNAT

 • barbie
  20 juni, 2015 at 20:04

  det kan regna hela sommaren!

 • Agnes
  20 juni, 2015 at 20:56

  I´m singing in the rain
  what a glorius feeling
  I´m happy again!!

 • Karin
  21 juni, 2015 at 03:25

  Bra Katrin, Jag firar på landstället med många underbara vänner och deras familjer, och här där det alltid är strålande sol, ligger i skärgårn och solen är ofta här då det är dåligt väder i Stockholm. Men just idag regnar det mest hela tiden, men vad gör väl det med härligt folk runt sig menmed ett regnigt ej badbart (tycker jag men ej barnen) hav utanför husknuten.

 • Zara
  21 juni, 2015 at 05:58

  Alla har tyvärr inte samma förutsättningar som er.
  Hade alla människor så gott ställt att man kan unna sig några solresor per år, så tror inte jag att man ojade sig nämnvärt över vädret.
  Men…men (i bästa fall) fyra hyfsade veckor per år med sol, så törstar ju kroppen efter sol och värme. D3-vitamin-nivåerna är liksom körda i botten och de flesta är slutkörda efter att inte varit lediga på 12 månader (semester) Barnflicka, personlig tränare och mycket pengar gör ju livet betydligt mycket enklare att leva.
  Tack för en inspirerande blogg!

 • Gunnar Andersson
  21 juni, 2015 at 14:55

  Spelar ingen roll om det regnar varje piss sommar
  när man kan lyssna till Sverigekanalens sköna musik

 • Rickard
  21 juni, 2015 at 15:57

  Hej
  Var det möjligtvis du o din familj som var på en bensinmack i knislinge idag vid 15 tiden?Annars har du en dubbelgångare som e väldigt lik dej.
  Mvh Rickard

 • Ella
  22 juni, 2015 at 10:38

  Ha.ha.ha. Det är ju underhållande ändå att folk tror att man måste åka utomlands och ha barnflicka för att kunna ha kul när det regnar. Jag har ingenting av det där och jag kan göra ett ösregn en måndagmorgon på väg till jobbet roligt om jag bara vill. 100% inställning.