Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har dividerat. Varit oense. Jag tycker att Bingo bara gör och gör och köper och köper men aldrig njuter av allt han/vi gör och köper. Han ville bygga en veranda jag sa nej. Jag kom ut senare till ön på grund av den underbara och ganska ovanliga uppdelningen att han tog barnen från dagis och åkte ut och jag gjorde all inhandling och kom senare. Jag förstod att något var lurt då han kubbade ner till bryggan för att möta mig. När jag pratade med Nova i telefon tidigare idag skrek hon rakt ut i luren så jag visste att det var nåt. Men jag ska ge honom rätt gubben. Han hade rätt det är en fantastisk veranda.

You Might Also Like

 • Jag
  18 juni, 2015 at 23:49

  Jättefin juh!!…

 • chapman
  19 juni, 2015 at 09:59

  Liknar mer ett trädäck, och ett lite farligt sådant !!

 • Lotta
  19 juni, 2015 at 11:05

  Jättefint! För många är det avkoppling av fixa med hus och trädgård. Var glad att du har en händig partner! (Förutom fina barn inkl bonusbarn!)

 • Dumle
  19 juni, 2015 at 12:30

  Lotta så du tror på allvar att Bingo snickrat detta.Det finns hantverkare! Hahahahaha

 • Hyrestanten
  20 juni, 2015 at 02:01

  Jättefint! Dock ingen veranda utan en altan eller ett trädäck.

 • K
  21 juni, 2015 at 03:37

  fina söta lilla Ringo:)
  Fint det blev, härligt med ett landställe:)