LCHF Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ingen midsommarlunch utan små grodor, sill och gott chiaknäcke. Glöm inte att köpa med er ut till landet i helgen! En annan sak. Det är många som undrar hur en typisk dag i mitt liv ser ut med maten. Kolla min snap. Dokumenterar hela dagen vad jag stoppar i mig. #cleaneating

You Might Also Like

 • kia
  17 juni, 2015 at 15:58

  Vilket land??

 • Annika
  17 juni, 2015 at 16:50

  Hej, undrar om du har några varor på Menigo, pgr av alla avtal o anbud blablabla får jag bara beställa därifrån till mitt äldreboende.

 • emma
  17 juni, 2015 at 18:04

  Hej! Jag heter Emma och är 11 år. Jag kämpar med min blogg och om du kollade in min blogg skulle du göra min dag. Du kanske hittar en favorit blogg då, heh! Har också skrivit ett inlägg där du kan lära dig indiska ord och meningar!
  http://nouw.com/emmaslifestyle

 • zantha
  17 juni, 2015 at 18:44

  Bingo, Ringo och Rambo. Vad är deras riktiga namn??

 • Sandra
  18 juni, 2015 at 01:45

  Hittade Bingo på tinder nyss

 • Kim
  18 juni, 2015 at 08:36

  Tinder = skiiit. Men Bingo vill kanske träffa en UNG söt tjej. Han fyller ju 40 år i dagarna. Medelålderskris för gubben!!

 • Jag
  18 juni, 2015 at 11:32

  Varför frågar du inte på Ica i larsberg på Lidingö och i Lidingö C om dom kan ta in dina varor, ha lite bra priser i i början… En liten tanke från en pansjo….. Som gillar dina grejer…!!
  Ha en nice midsommar..!!! Chilla!!

 • Hanna-Sofia
  18 juni, 2015 at 11:43

  Jag ville bara skicka en hälsning att dina snapchats gör mig så himla glad! Helt underbart att få ta del av dig under dagarna!:) skriver det här eftersom man inte kan snappa tillbaka till dig! Du är grym!!! kram

 • Barbara
  18 juni, 2015 at 12:15

  Hanna Sofia; Hur fan kan man tycka att det är helt underbart att veta vad en främmande människa gör under dagen? Har du inget eget liv? Trist!

 • popp
  18 juni, 2015 at 18:34

  Barbara hur fan kan man reta sig på att någon blir glad???

 • Malin
  18 juni, 2015 at 19:04

  Mycket reklam för LCHF-klubben nu. Kränga, kränga, kränga!

 • Cassandra
  18 juni, 2015 at 19:26

  Hej! Kommer ni möjligtvis göra det möjligt att beställa och få det levererat till USA? Kram!

 • Sofia
  18 juni, 2015 at 22:06

  Hej! Jag går in på din blogg nästan dagligen. Jag har inte fattat varför. Vi lever helt olika liv, jag tycker du kan framstå som lite osympatisk och rentav korkad ibland (vilket jag inte tror att du är irl dock). Men nåt är det som får mig att gå in och läsa iallafall. Idag kom jag på vad det är! Du är så jäkla positiv! Allt du skriver oozar av optimism, självkänsla och jävlar anamma. Jag får liksom energi av din blogg och alla jädra järn du har i elden. Tack för det! <3