Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Läser en text om mig själv till kommande tidning och undrar samma sak som reportern: Hur fan får hon ihop det? Skrattar när jag läser om mina tips på hur man får ihop det. Ser ni att jag skelar? Jag gör det. Avslutar ett tufft pass @sturegallerian med en vidrig kamp med @izettle som aldrig funkar. Få tekniken att funka annars byter jag till vanlig kortläsare imorgon. Då vet ni. Det mest positiva just nu? Min middag. Den godaste chiapuddingen jag varit med om. Vi säljer den i vår butik och får den tillverkad av greenandbean. Vi hörs ja döööör middag varje dag från och med idag. Lätt! @kzcleaneating

You Might Also Like

 • kim
  16 juni, 2015 at 19:27

  Du ser helt stirrig ut Har du fortfarade stickningar i armen? Kan du inte skriva ett inlägg om vad Clean Eating innebär, det är ju ditt varumärke nu!

 • Lee
  16 juni, 2015 at 19:38

  Du börjar se trött och utmärglad ut!

 • petruska
  16 juni, 2015 at 19:45

  Du är inte ensam om att ha det så …..

 • Linn
  16 juni, 2015 at 20:00

  Var har du köpt din a ringar?? Sååå snygga, måste veta NU NU NU nU!!!!!

 • Diana (La Madre)
  16 juni, 2015 at 20:37

  Men shit vad snygg du var, fan vilken brutta!! Jävlar i gatan.

 • criss
  16 juni, 2015 at 20:58

  Du börjar se härjad ut. Är det ditt alkoholintag som sätter sina spår ?

 • Marie
  16 juni, 2015 at 21:16

  så snygg du är!

 • emma
  16 juni, 2015 at 21:36

  Hej! Jag heter Emma och är 11 år. Jag kämpar med min blogg och om du kollade in min blogg skulle du göra min dag. Du kanske hittar en favorit blogg då, heh!
  http://nouw.com/emmaslifestyle

 • Lina
  16 juni, 2015 at 23:49

  iZettle är värdelöst! Skaffa Swish istället, här i Åre använder sig alla företagare av det istället.

 • Elise
  17 juni, 2015 at 08:25

  Häärligt att läsa att det finns mer än JAG som är PERFEKTA! Fast jag är en ensamstående egenföretagare med fyra barn. Det gäller att planera!

 • Jag
  17 juni, 2015 at 08:44

  ”Perfekt”…. Pinsamt hur man ser på livet på det sättet… Är dom som är smala? Äter”clean”? Har barnflicka, städerska, ” egenföretagare” o typ 7 barn ”själv” perfekt….. O aldrig trötta?? Är det perfekt” jag ramlar fan av stolen!!!…

 • Bea
  17 juni, 2015 at 10:46

  Påtänd?

 • emma
  17 juni, 2015 at 10:56

  Hej! Jag heter Emma och är 11 år. Jag kämpar med min blogg och om du kollade in min blogg skulle du göra min dag. Du kanske hittar en favorit blogg då, heh! Har skrivit ett inlägg där du kan lära dig några indiska ord och meningar!
  http://nouw.com/emmaslifestyle

 • Anette
  17 juni, 2015 at 11:13

  Vad jobbigt liv om det mest positiva handlar om ”maten”’…din inställning är sjuk.
  Istället för att vara fixerad vid smalhets, uppsök en Psykolog.
  Du börjar se väldigt sliten ut för din ålder.

 • Malin
  17 juni, 2015 at 11:33

  ÄTA bör man annars dör man. ÄTER gör man ändå dör man !!

 • anonym
  17 juni, 2015 at 11:40

  Får matvarorna levererade, tvätten hämtad och lämnad vid dörren, barnflicka och städerska … och du undrar hur du får ihop det !

 • laura
  17 juni, 2015 at 12:21

  Ha- skulle hellre vilja höra hur en ensamstående, heltidsarbetande mamma i Sumpan får ihop det- som sköter all handling matlagning tvätt disk städning hämtning lämning ja allt själv.

  Allvarligt, jag är inte avundsjuk för jag har det själv bra men jag inser i a f att jag är privilegierad- dags att du inser det också Katrin…

 • Jag
  17 juni, 2015 at 13:21

  Det är häftigt att läsa om någon som kämpar p själv, ensamstende mammor är duktiga tycker jag… Hittar lösningar på allt, dåligt med pengar ex, då säljer man saker e annan lösning, också kul att lösa Maggan Graafs liv, visst hon har mycket men visar sånt som vi ”vanliga” är med om… Hon har även drabbats av sorg efter son och talar om det… .. Även Pernillas liv är nice att läsa om… Vi är alla olika så är det… O visst man väljer själv vad man vill läsa…