Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lyckades hinna med en sjua medan syrran och pappa matade kidsen med frulle. Det är fruktansvärt jobbigt att springa i sol och vind. Men såååååå skönt efteråt. Och så världens bästa Stani som gör den godaste gröna smoothien åt mig när jag kommer tillbaka. Så jävla härligt liv. Nu ska jag ta ett dopp i havet sen till flygplatsen! #nice #lidoplage #cleaneating

You Might Also Like

 • emma
  15 juni, 2015 at 12:20

  Heej! Jag heter Emma och är 11 år. Jag har en blogg. Som jag kämpar jätte mycket med. Du skulle göra min dag om du kollade in min blogg.

  http://nouw.com/emmaslifestyle

 • Diana D (La Madre)
  15 juni, 2015 at 12:32

  Grymt bra gjort. Kämpa på! Skönt att då svalkas i havet sen, nice!

 • kirsten
  15 juni, 2015 at 14:13

  Måste vara hääärligt med sådan uppbackning!
  Från en glad pensionist! Hehe

 • Annika
  16 juni, 2015 at 08:51

  Om jag ändå kunde kuta i bara toppen, men det är lite för mycket av allt på min överdel för att greja det. Skulle vara skönt när det är riktigt varmt ute.