Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fick tillsägning av faster @cirpa att inte hugga sönder fina bilder och börja använda NoCrop-appen så nu la jag in en ram på vinst och förlust också! Ska köra den här bilden @printasquare när jag kommer hem. En sån aluminiumram får det bli. Jo men vi hade just släckt ner och börjat andas tungt när jag plötsligt hörde en mörk mansröst upprepa "Monia Monia" i korridoren. Det var pappa som kommit över med Cecilias skinnpaj så då började ungarna röja i korridoren och vi körde föräldrarmöte. Nu ska vi alltså sova igen. Jag är är så trött fick veta av barnflickorna att vi kommit hem fyra. Jo man tackar, åtta skulle Rambo upp och stoja så jag har alltså sovit fyra timmar otroligt! Än är det krut i gumman! Godnatt. free #NoCrop app)

You Might Also Like

 • Diana (La Madre)
  14 juni, 2015 at 22:19

  ha ha underbar bild !!

 • emma
  15 juni, 2015 at 10:23

  Heej! Jag heter Emma och är 11 år. Jag har en blogg. Som jag kämpar jätte mycket med. Du skulle göra min dag om du kollade in min blogg.
  http://nouw.com/emmaslifestyle

 • Sarah
  15 juni, 2015 at 11:10

  Underbar bild !!!

 • lina
  15 juni, 2015 at 12:53

  Hur går det nu att komma överens med föräldrarna till den lilla flickan/pojken i mitten som verkar ha en klassisk hen-uppfostran som du rackat ner på så mycket?

 • Ölma
  15 juni, 2015 at 14:05

  Vacker bakgrund!

 • Anja
  15 juni, 2015 at 14:06

  Rambo ???

 • maria
  15 juni, 2015 at 21:02

  Varför är Rambo så lite klädd på de
  flesta bilder som läggs ut?