Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har det väldigt härligt och det ser ut som att jag får panikköpa stillettos imorgon. Hade inte riktigt trott att vi skulle få till en utgång men så verkar det bli. Glatt! Ligger i sängen med två små grodor som snarkar och jag betalar fakturor och moms. Min redovisare kallar det för mums. Han har problem.. Jag skulle hellre kalla det för plums. Som en sten. Borta hej då pengarna. Bara att tjäna nya. Tur att man betalar plums den 12:e så man har 13 dagar på sig att samla ihop till lönerna! Aja, nu är alla betalningar gjorda och jag kan ta lite semester i några dagar. Det förtjänar jag. Fan jag trodde att jag skulle gå in i väggen ett tag förra veckan. På riktigt. Har nog aldrig haft så mycket jidder i mitt liv förr. Aja, tur att det inte syns på den perfekta ytan. Godnatt.

You Might Also Like

 • Diana D (La Madre)
  12 juni, 2015 at 08:17

  Vilken härlig bild, en massa barn, havet, bra väder och fina du. 😀 Hoppas du får en fin dag <3

 • isa
  12 juni, 2015 at 09:54

  Varför betala för en strand med stenar. Själv bor jag vid en underbar sandstrand här i Sverige. Är det det din pappa tjänar pengar på. att bada vid en stenstrand???

 • kajsa
  12 juni, 2015 at 10:16

  Utgång. Du har verkligen ett ungdomligt språk!!

 • Elena
  12 juni, 2015 at 10:26

  Stackars barn som inte kan springa runt på en sandstrand och leka. Bygga sandslott t ex!

 • Stina
  12 juni, 2015 at 19:17

  Varför skulle det göra något om det syntes på den perfekta ytan att du höll på att gå i väggen? Varför måste ytan vara perfekt? Hoppas du mår bättre nu!

 • Ylva
  14 juni, 2015 at 12:30

  Ekonomi begriper du dig knappast på. Ditt språk behöver också utvecklas. Kanske kurser i ekonomi och svenska skulle vara en ide.