Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi söker en ung glad ansvarsfull tjej i Nice som kan passa våra glada stora barn en kväll då vi fått ryck och tänkte gå ut och festa i Monaco. Japp, men sånt händer. Mejla mig på [email protected] om du är i krokarna och vill laja med de här sköningarna på hotellet fredag eller lördag kväll. Tack!

You Might Also Like

 • serena
  11 juni, 2015 at 17:35

  Friskt vågat att låna ut kidsen till vem som helst. Heja er och skål på er.

 • Olivia
  11 juni, 2015 at 17:48

  Är inte din 72 åriga polska nanny med. Eller skall hon också med ut och festa? Kul !

 • Kim
  11 juni, 2015 at 18:10

  Kan du inte lägga ut en video på snapchat där du och Bingo KNULLAR Så brukar ungdomarna göra. Det gäller att hänga på !!!

 • biggan
  11 juni, 2015 at 19:29

  Kontakta Svenska kyrkan i Nice. De vet säkert någon av sina svenska besökare/aupairer där nere som vill ställa upp. Så brukade vi göra utomlands och fick alltid jättefina barnpassare.

 • Nanny
  11 juni, 2015 at 19:46

  Vem passar de SMÅ barnen? Eller de har egen nanny!!

 • laura
  11 juni, 2015 at 20:23

  Jag bor i Nice och har nästan lust att ta kidsen hem till mig gratis- va fan- du kan ju inte bara ta vilken ungdom som helst att ta hand om dina barn- kan ni inte turas om bland de vuxna att några går ut fredag och andra lördag? Inte för att jag är paranoid men när det gäller ens barn kan man inte ta första bästa från gatan att passa dem. Om du nu ändå bestämt dig så känner inte din pappa människor i Nice- han bor ju där??? Han borde ju känna någon pålitlig ungdom? Vad beträffande Svenska Kyrkan så är väl inte det någon referens i sig- vem säger att de inte skickar en Knutby-Sara till hotellet….

  Nej, jag tycker du är oansvarig om du lämnar ungarna med någon du inte har koll på- ta med nanny på semester om du måste ut och svira…