LCHF Okategoriserade

Chia Knäckebröd

Katrins Snapshots

Asså fy faaaaan va vi e bra!!! Snabba som spjutet, heta på gröten, är det chia som gäller så kör vi chia all in!! Fast chia är magi annars hade vi såklart inte gått bananas över det. I alla fall. Ny produkt på hyllan och i shopen @lchfklubben Köp den!!! #lchfklubben #cleaneating

You Might Also Like

 • Denise
  9 juni, 2015 at 14:14

  Din blogg är verkligen intressant !! Väldigt varierande !

 • Gabriella
  9 juni, 2015 at 16:15

  Är de glutenfria?

 • Runar
  9 juni, 2015 at 18:47

  Vore det inte bättre om du skrev på vanlig svenska när du gör reklam för dina egna produkter? Asåååååååå juhuuuuuuu kissssssarrrrr på mig bah!

 • Sandra
  9 juni, 2015 at 20:13

  Högst frivilligt att läsa, sluta gnäll!!

 • Catrine
  9 juni, 2015 at 21:56

  Chai och du äger!!

 • anna
  9 juni, 2015 at 23:22

  Hej Katrin! Jag har en fråga: hur ser du på salt i maten? Tänker främst på salt som ingår i produkter, t.ex. i lchf-klubbens knäckebröd som smakar väldigt gott men också väldigt salt. Salt är ju en stor hälsobov och då är inte problemet att folk saltar själva utan just att produkter innehåller mkt salt. Vet att det är en jätteutmaning att få ngt nyttigt (utan socker och/eller fett) att smaka bra utan att salta lite extra, salt är ofta en ”räddare” på det viset. Men inte så kul kanske den dagen man är smal men får problem med hjärtat eller hjärnblödning pga för stort saltintag. Hade varit intressant om du tacklade detta problem!

 • Veronika
  10 juni, 2015 at 08:13

  Hej Katrin och lchf klubben.

  Jag har en undran om ”Nutellan” som är fri från socker.
  Kan ni inte köra BARA stevia i den istället. Ni har annat sötningsmedel i också som fullkomligt sabbar mina tarmar. Får så mycket gaser av den. Kanske är fler som inte kan äta den av samma orsaker som jag? Jag kan äta stevia – endast stevia- utan problem. Men inget annat sötningsmedel. Produkten blir ju ”renare” då också. Jag hade välkomnat produkter sötat med endast stevia. Tack för ordet. Må bäst!