Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hörrni här står jag bänkad till 19 idag så passa på och kom förbi säg hej, fråga hur många grader man bakar brödet i, hur man gör en LCHF-acai bowl, hur man blir av med svullen mage, jag allt ni undrar över! Kom bara kom! Till Sturegallerian. #sturegallerian #lchfklubben

You Might Also Like

 • Jag
  8 juni, 2015 at 10:48

  Jorå …jag ska pröva att äta lchf maten, gå ner 4 kg behöver jag…..
  Men känns inte ok just nu med allt fett.. Tar ”lagom” inge pot, pasta mm.mm….. .. Är i ingen” bantar människa”.. .. Träna äta rätt min melodi, men pröva det ska jag. Men nudlarna finns på Ica för 19 pesetas… … Sänk priset på ditt hårda bröd ska jag testa det o fler med mig tror jag…

 • Sharon
  8 juni, 2015 at 11:48

  Agerar du INKASTARE?!? Hahahaha

 • Minna
  8 juni, 2015 at 12:06

  Har precis börjat med LCHF så kikar nog in efter jobbet 🙂

 • Emma
  8 juni, 2015 at 13:08

  Wow vad snygg du är! Vilken superkropp du har fått! Blir så himla inspirerad. Har gått ner 10 kg med LCHF på 2 månader, helt utan träning, men behöver ta tag i det nu så att jag blir lika fast och snygg som du!
  🙂

 • [email protected]
  8 juni, 2015 at 16:35

  Precis, precis….!!! Såere !!!!!
  Just ätit ost som mellanmål…
  Ätit hamburgare utan bröd…
  Instoppat i isbergs sallad…
  Knäppt ja kanske… ??Men prövar..
  Mitt val..