Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Eftersom brödmixen är på kampanj för endast 39 kr äter vi den hela tiden. Idag åt vi den till middag. Med lax och broccoli. Ringo gillar inte broccoli så han åt bröd och lax. Väldigt nöjd. Ni köper brödmixen @lchfklubben och ni tillsätter bara vatten för att baka upp den. Formen ligger i paketet så det är ju bekvämt. Till frukost bakar jag upp en ny limpa. Blir nog med nougatkräm och smör. Rambo gillar chokladmacka till frulle. Efter sin äggröra. På två ägg. Kanske att han ska prova en äggmacka förresten. Bröd blir det i alla fall. #lchfklubben #katrinz.se #lchf #bröd

You Might Also Like

 • jossan
  6 juni, 2015 at 23:27

  Så du köper den inte till inköpspris oavsett pris till kund menar du? Troligt.

 • Jag
  7 juni, 2015 at 06:02

  Bara reklam hela tiden……. Inte kul !!..

 • Rebecka
  7 juni, 2015 at 07:36

  Hej! Apropå bröd. Vad tänker du kring Livsmedelsverkets rekommendationer för gravida? De tycker man ska äta bröd och lättmejeri varje dag. Nu vet jag ju att du inte tar deras rek. på allvar i vanliga fall men hur åt du när du väntade nummer två? Gjorde du några förändringar i din kost? Hade varit kul att veta hur du och eventuellt andra du vet upplevde det är gå på lchf under graviditeten. Ha det, hej.

 • Alice
  7 juni, 2015 at 07:38

  Låter gott med brödmix till middag!

 • Lena
  7 juni, 2015 at 11:15

  Bingo bajs sweden, ha ha ha

 • V
  7 juni, 2015 at 14:07

  @Rebecka: Tyvärr så har jag aldrig sett KZ svara på någon kommentar, vet inte om hon ens läser dem. Av KZ får man liksom känslan av att bloggen är mer för henne än för hennes läsare, även bortsett från att det är en inkomstkälla alltså.