Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är helt sjukt att skrolla instagram när man är på Fort Boyard. Det är helt sjukt att alla man följer fortsätter med livet. För mig har livet stannat upp. Det är ett sjukt fokus här. Fokus i nuet. Jag har inte tänkt på Rambo eller Ringo en sekund på hela dagen. Inte heller vetat var mobilen är. Jävligt märkligt att vara här. En otroligt befriande känsla att man faktiskt kan koppla bort barnen. Alltså att man är kapabel till att göra det. Det trodde jag aldrig. Men sjukt att livet tuffar på för alla när det stått still i samma stund i en hel dag för mig. Luddigt? A men jag fattar det. Tack för bra match idag @antonhysen @alexander_hysen och Glenn. Vem som vann får jag inte avslöja men det är faktiskt mindre viktigt. Jag kan avslöja att jag hoppat och pillat på spindlar. Coolt, va? A nu fattar ni kanske varför tiden har stått still. #fångarnapåfortet

You Might Also Like

 • lovehim
  2 juni, 2015 at 07:54

  HEJA ANTON!!!

 • Bea
  2 juni, 2015 at 08:16

  Javisst är det SJUKT …………

 • Boyya
  2 juni, 2015 at 08:24

  Känns inte som att lagen är helt rättvisa? Tre män mot ett lag med ett barn och en kvinna? Inte svårt att gissa vilka som vann. Märkligt.

 • mf
  2 juni, 2015 at 08:41

  Någon har tydligen stulit bilden på dig där du sitter och skrevar. Eller har du gett tillåtelse till det. Det var kanske det du ville. Nu kan man se bilden på nätet i hela världen. WOW!!

 • Marie
  3 juni, 2015 at 09:14

  Hmmm…. 2 av familjen Hysén ser mindre muntra ut….. dåliga förlorare lr???? 😉

 • Stefan L
  4 juni, 2015 at 00:28

  Sex miffon och två dvärgar. WTF!!!!!!