Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Imorgon lämnar vi den här lilla prinsen hos min mamma och drar till Fortet. Det ska bli… gör det för Novas skull vill egentligen inte alls…kommer inte att utsätta mig för ormar… aldrig att jag hoppar ner i vatten… eller håller andan under vatten…är urusel på gåtor vem fan kan gåtor 2015? Aja. Vi åker i alla fall och jag är inte alls nervös eller stressad över det. Dumt att tro. Och lillgrodan stannar hemma. Tur att han inte förstår att vi andra ska åka tillsammans för då skulle han vara så ledsen. Tur att han älskar att hänga med min mamma och Bella. Och dagis! Alla Rambos och Ringos fina mössor är från @barnmossan #fångarnapåfortet

You Might Also Like

 • lillajag
  30 maj, 2015 at 21:55

  Förlåt att jag kommer här med trist kommentar, men du vet att bilens trepunktsbälte inte ska användas på barn som väger under 15 kg eftersom det helt enkelt inte fungerar som det ska då?

 • Kim
  31 maj, 2015 at 09:25

  Det tar väl mer än en dag att spela in Fångarna på fortet? Hur kan du begära av din GAMLA mamma att passa Rambo!! Skall ni tävla mot Glenn Hysen Anton Hysen och Alexander Hysen lär ni väl inte ha en chance. Om du inter tänker utsätta dig för vad du skriver förstår jag inte vad du skall där att göra. Det är ju det som det går ut på. Du kommer bara att göra dig LÖJLIG! Nu förstår jag varför du tränat så hårt!!!

 • Katarina
  31 maj, 2015 at 09:35

  Jag är så trött på såna ”Kim” ”jklb” och resten av gänget. NI är så LÖJLIGA. Jag gissar att om Katrin skulle lägga ut en bild på en blomma så skulle ni kommentera: ”Vilken äcklig blomma.” Alla fattar nu att ni hatar Katrin och allt hon gör, det är bra nu. Ni kan slappna av, ta det lugnt, vi vet och Katrin vet att ni inte tycker om henne. Gå till din mamma och få en kram nu.

 • Malin
  31 maj, 2015 at 10:39

  Ett litet barn har för smala axlar för att bilens trepunktsbälte ska hålla kvar överkroppen vid en kollision eller kraftig inbromsning. Bältet kommer högst troligt att halka av axeln och barnet kommer endast sitta fastspänt med bältets midjedel. Då kan s.k midjegildning inträffa istället, alltså att barnet halkar ner och ur bältet. Hur jävla svårt ska det var att ha barnet korrekt isatt i bilen?? Ni verkar ju inte ens försöka. Jättebra att han sitter bakåtvänd STOR ELOGE att ni äntligen fattat det. Men han måste sitta med en sele i en bilstol så att ungen inte flyger iväg

 • penelope
  31 maj, 2015 at 17:24

  för i tiden fanns ingen bälte för barn,vi hoppade som vi ville i bilen.

 • Sharon
  31 maj, 2015 at 18:22

  Ja och tacka GUD för att det inte hände er något Penelope!!

 • maria
  31 maj, 2015 at 23:17

  Är lillprinsen snuvig?