Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sista gången i mitt liv jag ställer upp på att "bara svara på ett par frågor" till en tidning. Att göra ett sånt här ihopklipp bara för att framställa mig som en äcklig människa det var fan droppen till och med för mig. "Jag var ju från Solna…" Ja för i Solna är det självklart att man har fejk-skor och på Nytorget går alla i fula skor. Och riktiga märken är bara Velentino och Cenine. Fy fan skämmas borde den här journalisten göra. Jag skäms. I fortsättningen svarar jag gärna på frågor som rör mina produkter. Punkt slut.

You Might Also Like

 • Katarina
  30 maj, 2015 at 12:15

  Om det är till nån tröst så tyckte jag att svaren var roliga 🙂

 • Runar
  30 maj, 2015 at 13:04

  I mina ögon ser texten ut exakt som du ofta uttrycker dig här på din blogg. Hur många gånger har du inte skrivit om hur fint folket är på Östermalm och hur hemska människorna ser ut på söder. Bara ett av ett exempel av korkade yttranden från dig. Och ja, jag tycker att du är rätt äcklig faktiskt.
  Sån är jag.
  Puss

 • lollo
  30 maj, 2015 at 13:37

  Låter som du i ett nötskal!!

 • Cissi
  30 maj, 2015 at 13:41

  Oavsett vad så tycker jag du är 100 gånger finare i ansiktet på den hör bilden ön den i förra inlägget!

 • Linda
  30 maj, 2015 at 17:38

  EHH södermalm e typ Converses mekka!

 • Gomen David Nurmi
  31 maj, 2015 at 05:31

  Men du är en äcklig människa, vad är problemet?

 • Cielo
  31 maj, 2015 at 07:31

  Jag hoppas du skäms för det är inte bara journalisten som får dig att framstå som äcklig, det gör du så bra själv.