Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hörrni kan vi inte ses på ICA Maxi i Solna vid 17-tiden? Vore kul att få höra vad ni tycker om vårt knöckebröd utan kolhydrater i. Alltså ett som man inte svullnar upp av. Eller går upp i vikt av. Vore kul att höra om ni tycker att det är gott! Från 16 är jag där. #icamaxi #icasolna

You Might Also Like

 • Diana D (La Madre)
  28 maj, 2015 at 13:53

  Hade gärna provat men har inte vägarna förbi tyvärr. Skicka gärna hem så bloggar jag om det. Kontakta mig via mail så fixar vi ett bra samarbete. 😀

 • Eva A.
  28 maj, 2015 at 15:10

  Bloggen har blivit tråkig. Är ju bara reklam för LCHF. !!!!!

  Tack för mej.

 • Madelene
  28 maj, 2015 at 15:45

  Hej Katrin!
  Jag bantade själv ner mig från 94 kg till 60 kg på 8 månader med hjälp av LCHF. Efter det var det dags att sluta röka vilket resulterade i att några gamla vanor har kickat igång och jag väger nu 65 kg två år senare Jag sliter som en galning på gymmet men de där 5 kilona VÄGRAR lämna min kropp. Nu har jag kört igång med strikt LCHF igen och hoppas att metoden ska hjälpa mig nå ner till 60 kg, en vikt jag trivdes i. Jag får nog inse att denna kosthållning ska följa med mig resten av livet =)

  Jag hade gärna tittat förbi och smakat på era knäckebröd om jag inte bott 60 mil från Stockholm.. Men jag funderar på att beställa hem ett paket då knäckebröd faktiskt är bland det bästa jag vet 😀

  Tack för en inspirerande blogg!

 • Sandra
  30 maj, 2015 at 13:20

  Jag har ätit lchf sedan oktober förra året så det va kul att se för ett par veckor sen att mitt lilla ica( jag bor på landsbygden) hade tagit in ditt knäckebröd, va tvungen att prova det då jag annars får baka mitt bröd själv hela tiden. Va riktigt gott tycker jag 🙂

 • Carro
  31 maj, 2015 at 21:33

  Men å jag missade dig, bor bara 5 minuter därifrån. Hoppas dina produkter finns i hyllorna inom snar framtid. Är jätte intresserad av nötkrämen då jag har diabetes typ 1 och älskar choklad