Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja NU räcker det. Jag hade ett mission. Mission accomplished. Det har varit skitkul och @philiplailani är helt fantastisk. Jag tycker att han ska höja sitt timarvode för han är ett jävla proffs. Den här omvandlingen på sju veckor kostar 10500 kr i Philiptid och det är vad ett gym på Östermalm tar i månadsavgift för att man ska få komma innanför dörren. Tack @philiplailani du vet verkligen vad du gör. Vi ses imorgon på plåtning för efterbilder. Sjukt imponerad är jag. Och alla som opererar sig för att det inte går att få bort omöjligt fett efter att man fött barn? Vilka jävla latmaskar. #philipsfaktarutor #deltagym #cleaneating

You Might Also Like

 • Ebba
  27 maj, 2015 at 20:27

  Jag är så imponerad av dig!! Grymt jobbat!!

 • Pernilla
  27 maj, 2015 at 20:40

  Helt sjukt snygg,galet!!

 • Elisabeth
  27 maj, 2015 at 20:42

  Alltså säga vad man vill om zytomierska men fan vad hon levererar varenda gång. Sjukt imponerad. En liten parentes bara- alla småbarnsmorsor kanske inte är lata men fattiga. Då har man inte råd med 10500kr eller vad det var. Tänk på det. Finns säkert lata också men du kan inte dra alla över en kam. Lite ödmjukhet skadar inte.

 • Anna
  27 maj, 2015 at 20:50

  Dina armar. Ar och forblir losa. Hur ar det mojligt?

 • Katarina
  27 maj, 2015 at 20:52

  Wow! Respekt!! Så grymt bra jobbat! Om jag bodde i Stockholm så hade jag anlitat honom.

 • Katarina
  27 maj, 2015 at 20:54

  Lösa armar säger du, Anna… Jaaa vad ska man säga… Hur är det annars?

 • jklb
  27 maj, 2015 at 20:57

  Snygg kropp men osympatisk insida. Blir personen ”snygg” då?

 • Elena
  27 maj, 2015 at 21:06

  Har du färgat håret. Eller är det inte du på bilden?

 • peaches
  27 maj, 2015 at 21:13

  Snygg retuscherad bild!

 • Annika
  27 maj, 2015 at 21:14

  Snyggt!! Bra jobbat!!
  Lite svettigt kostsamt för en vanlig drönare bara.

 • Jag
  27 maj, 2015 at 21:26

  Ser ut dom en mycket smal person på bilden, ser inte friskt ut… Sorry!!!!

 • Jag
  27 maj, 2015 at 21:28

  Är det där snyggt.?.. Det tycker inte jag alls….!!..

 • maggi
  27 maj, 2015 at 21:40

  Ser läskigt ut …..

 • Sara
  27 maj, 2015 at 21:54

  Lite mer armmuskler hade vare götsnyggt. Bra jobbat!

 • Angelica
  27 maj, 2015 at 21:58

  Bra jobbat!!!

  En annan fråga: jag lyssnade på er pod idag och då nämnde du en spådam som hette Frida jag skulle så gärna vilja ha hennes nr.

  Mvh Angelica

 • Malin
  27 maj, 2015 at 22:03

  Är det helt utan hjälp? I så fall superbra!!!!!!!

 • River
  27 maj, 2015 at 22:03

  Ätstörning??

 • Ida
  27 maj, 2015 at 22:05

  Hej!

  Otroligt bra jobbat!!
  Har blivit sjukt inspirerad av dig. Så jag har en fråga till dig, jag söker en bra PT i Göteborg kan du eller Philip tipsa om någon?

 • Louise
  27 maj, 2015 at 22:20

  Sjukt imponerande! Har blivit så motiverad av din hängivenhet att jag själv börjat träna. Dock så har jag inte råd med pt då jag är student, MEN fan va bra träningspass det finns på youtube. Har kört 20 minutes workout varje dag i två veckor nu och jäklar vad snabbt man ser resultat. Rekommenderar det till er som gnäller om att ni inte har råd med pt. Och 20 minuter har ALLA tid med.

 • Linda Melin
  27 maj, 2015 at 22:26

  Satan vad snygg du är och brun;) duktigt av dig. Kram Linda från Gotland

 • Sally
  27 maj, 2015 at 22:35

  Ni som kommenterar att det ”inte ser friskt ut”, ”ätstörning” osv vet nog inte hur människor ser ut som lider utav detta. Tjejen (Katrin??) på bilden ser vältränad ut och inget annat. Det är lika förnedrande/ sårande att säga att ngn är för smal som att kalla någon för tjock. Kanske avundsjuka?? Inte vet jag, men hellre vältränad och rörlig än för tjock för att kunna röra mig eller för smal för att ens orka!

 • Emma
  27 maj, 2015 at 23:07

  Du är grym!

 • Sara
  27 maj, 2015 at 23:43

  Alltså jag är så sjuuuuuuukt imponerad! Tightare än jag, som fyller 24. Nu lägger jag i en högre växel. GRYMT!

 • ea
  28 maj, 2015 at 00:04

  Till Elisabeth!!

  Dummer där! Är det bara du som inte fattar vad Katrin menar??? Hon menar självfallet inte att alla ska anlita ett gym för att bli smala. Även om man är fattig kan man ta hand om sin kropp, men kan träna sin kropp i hemmet utan tunga redskap, se bara på Peter Siepen? Hur många ggr har inte han i tv talat om att man kan få en jättefin kropp av att träna hemma, göra armhävningar, träna på många andra sätt utan att gå på gym. Dessutom behöver många ändra om sin kost för att gå ner i vikt, många som är feta är faktiskt lata och saknar disciplin och därför går de heller inte ner i vikt.

 • Bella
  28 maj, 2015 at 00:16

  Du är så elak och rääälig att man skulle kunna tro att du tar anabola steroider!!!

 • Jennie
  28 maj, 2015 at 06:47

  Hej! Jag har nyligen börjat läsa bloggar- jag har alldeles för mycket fritid just nu så testade detta. Har testat ganska många olika för att hitta några jag gillar. De jag inte gillar har jag helt enkelt inte fortsatt läsa.
  Och när jag läser denna blogg (och även vissa andra, men denna sticker ut) så slås jag av alla galna kommentarer. Ganska grova tillmälen- som personerna troligen inte använder när de pratar öga mot öga med en person.
  Och det är ofta samma personer som kommenterar igen och igen; i inlägg efter inlägg kommenteras det att K är självisk, tränar fel, är ful, anorektisk, är en dålig mamma.
  Jag har därför en nyfiken fråga till er som kommenterar på detta sätt: Varför i hela friden fortsätter ni läsa denna blogg om ni tycker både den och K är så dåliga?
  Jag har som sagt väldigt mycket fritid just nu, men inte ens jag skulle lägga tid på att läsa något jag inte gillar- det är ju slöseri!
  Jag vill tillägga att detta inte är en sarkastisk fråga- jag vill verkligen veta varför, för detta gjorde mig så grymt förvånad.
  Är det allmän ilska ni behöver få utlopp för, eller har K gjort något mot er som ni vill hämnas? Jag har ju läst om nättroll och ibland sett TV-program om dessa, man jag har trott att det handlar om en handfull personer som typ har stora egna problem. Men det verkar ju inte handla om bara några troll, det kryllar ju av dem!! Jag förstår inte.
  Jag vore jätteglad för svar.
  Hälsningar Jennie

 • Cissi
  28 maj, 2015 at 08:39

  10 500 kr på en PT för mig själv skulle innebära att mina barn får ”svälta” väldigt länge. Alla har verkligen inte de resurserna men är förhoppningsvis lyckliga ändå.

 • jklb
  28 maj, 2015 at 08:53

  Jennie den. Ja för mig handlar det nog om ett slags ”hat” mot Katrin. Hat över den mobbning hon ha utsatt de överviktiga för , hat för att hon ser ner på barn som har utveklingsstörning genom att kalla dem för mongo osv. Hat för att hon ser ner på de annorlunda i vårt samhälle eller rättare sagt på de som inte passar in i hennes mall. Men du har rätt jag borde inte läsa hennes blogg för den ger mig dålig enegi och tar fram mina sämsta sidor.

 • Emelie
  28 maj, 2015 at 09:07

  Haha alltså, jag har alla bloggar jag läser lite då och då i ett bokmärkesfält och brukar klicka upp alla samtidigt och beta av dem en och en. Jag trodde påriktigt att jag var inne på http://imactive.se/idawarg/ blogg (so jag också läser) när jag såg bilden och texten i första inlägget och inte förens jag bläddrat längre ner förstod jag att det var DIN blogg Katrin! Haha kul att jag förväxlade dig med en 20 åring.. Då har man lyckats 😉 (och till alla er som nu vill svara: men hallå såg du inte headern eller reklamen, antagligen inte!)

 • carolina
  28 maj, 2015 at 09:08

  BRA gjort men nu räcker det, helt rätt!!

  http://mittlivpacapri.blogspot.it/

 • M
  28 maj, 2015 at 09:19

  Du blev ju smal till slut. Bra där. Grattis! Nu gäller det bara att fortsätta i samma takt. Men det verkar nästan som du är en periodare med din träning.
  Inte många som kan lägga ut 10 500 kr på 7 veckor för att bli smal. Det skulle kanske jag kunna göra, men det är tiden som är det svåra att få till. Har man småbarn hemma och sen jobbar, när ska man få tid till träningen. Tycke det är fullt upp med allt kring barnen. Här kan man INTE lämna barnen på dagis för att träna. Det skulle se ut det, haha.

 • Abigail
  28 maj, 2015 at 10:14

  Låter som om du kommit in i den nya medelålderskrisen 35 – 45 år. Måste hela tiden hända något nytt Du har börjat att intressera dig för din hälsa Söker hela tiden efter nya hälsotrender. Blir nästan som religion för dig!!

 • Jennie
  28 maj, 2015 at 10:16

  Tack jklb för ditt ärliga svar! Jag kan delvis förstå detta- svårt att inte säga emot ju när man hör sådana provocerande åsikter.
  Själv tar jag det dock som just detta: provokationer. Det känns som att hon bygger hela sitt eget varumärke på just detta (i alla fall innan hon kom in på ’hälsospåret’).
  Själv skulle jag nog som du säger sluta läsa om det tar energi. Inte värt det liksom. Själv gillar jag det hon skriver om träning eftersom det just nu inspirerar mig- jag har opererat 3 hjärntumörer på raken och håller nu på och rehabbar. Det som inte intresserar mig scrollar jag förbi. Jag har lärt mig att inte lägga tid på sådant som tar energi och glädje ifrån mig- livet är för värdefullt för det (ursäkta halleluja-stämningen, men för mig är det faktiskt så det känns).
  Tack för att du gav mig din synvinkel!

 • Klara
  28 maj, 2015 at 11:43

  Jättefint !
  Fan vad du är bra ! Unna dig nått gott eller typ någon fin present nu ! 😀 ( I och för sig är ju träning och rätt kost det bästa man kan ge sig själv ) Men du förstår säkert vad jag menar ! 🙂
  Snyggt !

 • Linda M
  28 maj, 2015 at 12:06

  Grymt bra jobbat!!

 • Jag
  28 maj, 2015 at 12:13

  Allvarligt!!.. Tycker ni detta e sunt??, då är det ni som har fel glasögon eller gått på samhällets syn på hur tjock /smal vi ”skall vara”… Själv har jag tränat sen jag var26 nu 52… Jag har en normal syn på detta….. Jag är fortfarande normal kropp, stark som en oxe… Aldrig sjuk…. Detta är inte normalt.. Pt..10.500 kr normalt ? O vilka har råd med detta… Är detta lyckan i livet ? Att vara smal, hjälp vad är samhället på väg????…

 • Jag
  28 maj, 2015 at 12:15

  Detta är fan inte grymt!!.. Pinsamt är vad det är o alla ni som köper hennes produkter går ju på detta , skutdura grejer hon blir rik , kan köpa dina bling bling o häftiga bilar….. .. O ni tycker detta e grymt!!… Snälla ge mig luft!!..

 • Jag
  28 maj, 2015 at 12:16

  Detta är fan inte grymt!!.. Pinsamt är vad det är o alla ni som köper hennes produkter går ju på detta , skitdyra grejer hon blir rik , kan köpa dina bling bling o häftiga bilar….. .. O ni tycker detta e grymt!!… Snälla ge mig luft!!..

 • Annika
  28 maj, 2015 at 12:22

  Hon har lyckats med hon ville åstadkomma Jag och det är väl grymt?
  Jag äter inte LCHF och köper således inte hennes produkter heller. Skulle aldrig drömma om att betala 100 kr för knäckebröd.

 • Teres
  28 maj, 2015 at 12:41

  Till ”jag” du verkar må väldigt dåligt, vem har gjort dig illa I livet? Så mycket hat och negativism som kommer ur dig. Stackars människa! Du behöver verkligen hjälp….

 • Anette
  28 maj, 2015 at 13:22

  Man behöver inte lägga ut slantar på en sund livsstil.
  Träning bör handla om att må optimalt…visst är det läckert utseendemässigt med en stark kropp men det är en bonus.
  Att få bättre immunförsvar och att orka mer är ju det träning bör handla om.
  Ät grönsaker, skippa socker och mjöl….kombinera detta med armhävningar, situps och varierad cardioträning.
  Behövs varken någon löjlig bokstavsdiet eller personlig tränare.

 • Carro
  28 maj, 2015 at 13:26

  Det är rätt tydligt här att det finns många bittra bland Katrins läsare…Själv har jag valt att inspireras istället för att störa mig på precis varje ord hon skriver. Har själv 2 barn 1år och 3år, har gått upp 25kg med första och 35kg med andra och gått ner ALLT bägge gångerna och lite till med LCHF (mina sista 25kg från andra barnet gick jag ner på 4mån med strikt LCHF och ingen träning). Som jag inspirerats av att läsa denna blogg. Utan Katrin så hade jag säkert fortfarande vart överviktig och kämpat med att svälta mig med nån lågkaloridiet och varit totalt deprimerad. LCHF är det lättaste som finns och funkar för nästan alla som vill gå ner i vikt. Efter att ha sett Katrins resultat så har jag inspirerats av att börja träna, går upp 5 och går till gymmet innan barnen vaknar och har aldrig känt mig bättre. Så nej, man behöver inte ha 10000 i månaden till en PT, nanny osv för att röra på sig. Gå och springa är gratis så väl som styrketräning hemma. Så till er som gnäller, man kan både gå ner i vikt fort och träna om man bara VILL (och kan fysiskt så att säga). TACK KATRIN FÖR ALL INSPIRATION!

 • Louise
  28 maj, 2015 at 13:53

  Fy fan vilken snygg kropp!

 • Keno
  28 maj, 2015 at 15:32

  Ja vems är den???

 • Katarina
  28 maj, 2015 at 16:06

  Till Jennie: Jag håller med om att det är förvånande hur många ägnar sin tid och energi på att skriva hatiska kommentarer. Men jag tror inte att det är så att Katrins en anin kontroversiella åsikter spelar roll i detta. Jag tror nämligen att den som blir så lätt provocerad måste bära i sig en del hat och bara söka efter en ”offer” för att ge utlopp till det. Jag tror inte att jklb’s hat väcks av viljan att försvara någon som blev drabbad av Katrins ord. Det köper jag helt enkelt inte.

 • Katarina
  28 maj, 2015 at 16:08

  Ursäkta stavning, ETT offer ska det vara, och säkert en del andra fel blev det.

 • Jag
  28 maj, 2015 at 16:39

  Går man ner så fort som du gjort, kommer du gå upp igen tyvärr… Det går inte att lura kroppen….

 • Carro
  28 maj, 2015 at 16:43

  Till Jag: Nope, inte om man håller sig till liberal LCHF så går man inte upp (nu äter jag tex frukt och lchf bakverk osv men går fortfarande ner). Men moffar man smågodis, snabbmat och tårta så är det ju självklart att gå upp igen 🙂

 • Elisabeth
  28 maj, 2015 at 20:13

  Till ea! Är det du eller jag som är dum som tror att du får samma resultat hemma SJÄLV utan redskap, utan en personlig tränare som kan tala om exakt vad man ska göra och hur och släpa ut dig på pass? OCH talar om vad du ska äta. Visst kan du få resultat själv men inte på den korta tiden och utan proffs hjälp. Finns lata människor absolut. Men du är riktigt korkad som tror man kan fixa detta själv. Money talks. Och ödmjukhet är gratis.

 • Linda B
  1 juni, 2015 at 03:16

  Hej Katrin

  Jag har en fråga ang mage efter barnafödande, en seriös fråga! Födde med kejsarsnitt och det hänger över snittet. Snittet är dessutom ojämnt så det hänger över mer på ena sidan. Ser helfläppt ut!
  Går det att träna bort? Och går det i så fall trots att det är så himla ojämnt?