Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ville vara snabbt säga att jag FATTAR folk som inte tränar. Just nu borde jag bara jobba jobba jobba. Jag drunknar i jobb men kul att ni beställer så mycket såklart! BRA för er att ni vräker i er sockerfri Nutella från @lchfklubben, TUR att jag har tid bokad med Philip tolv för annars hade jag aldrig gått till gymet idag. Eller någon annan dag. Sveper min PWO @selfomninutrition och kubbar till dig @philiplailani och @deltagym. #skinssverige #tenson

You Might Also Like

  • Diana D (La Madre)
    26 maj, 2015 at 12:25

    Vad använder du för PWO??

    Ja du, man har inte alltid orken med en massa jobb, blogg, två barn, pollenallergi. Det är så jävla lätt för många att säga att man kan om man vill och att det går alltid att hitta orken någonstans längst in eller ner eller vad fasen dom säger. Men verkligheten ser inte alltid ut så för alla.

    Dock har jag lyckats hitta min rytm med allt sånt, så jag orkar och hinner jobba heltid, blogga, vara med barnen, träna och sen ner i säng som en klubbad säl.