Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I bussen på väg hem igen. Kidsen sover och jag käkar torsk, broccoli och shiratakinudlar. Kollar mejlen och ser att vi nu har kampanj på vår fantastiska och för mig väldigt sentimentala brödmix. Det var den första produkt som jag kom på. Och jag älskar den. Mest med noguatkräm på. En lättrostad skiva med smör och noguatkräm. Eller Philadelphia och nogoutkräm. Eller jordnötssmör och noguatkräm. Brödmixen får ni för 39 kr till och med söndag natt. Mix och form i paketet. Ni bakar upp den. Skär den i 10 skivor. Lägger dom i en zipperpåse och sen in i frysen. På så sätt har ni alltid nära till en rostis när suget kommer. Det var dagens heta tips från mig. Direktlänk i bio. #lchfklubben #cleaneating

You Might Also Like

 • E
  23 maj, 2015 at 19:03

  Jag drömde i natt att du beslutade dig för att skaffa ett barn till nu medans Rambo är så liten. Och Bingo var med på det hela.
  Och du fick vääärldens sötaste dotter som jag tror, om jag minns rätt hette något som Noelia eller liknande.
  Du var väääldigt snygg och smal som nyförlöst faktiskt.

  Sist jag drömde om ngt liknande var om Gynning och en månad efter var hon gravid!

 • Mia
  23 maj, 2015 at 19:07

  Helt otroligt hur man sitter och kritiserar alla tjockisar att dom bara äter skit dvs bland annat sötsaker mm. Hur kan dom stoppa i sig såna onyttigheter.. Och ändå gör man allt för att hitta produkter som smakar densamma…..om man tycker sig vara så nyttig så ska man väl hålla sig borta från sådana produkter.eller ? Tycker det verkar så patetiskt att hon rekommenderar bröd med en massa nutella på. Handlar det inte om att ändra på sina matvanor ?

 • AA
  24 maj, 2015 at 01:17

  Var intresserad av att köpa brödmixen men den innehåller tydligen mjölkpulver vilket är bland det värsta jag som laktosintolerant kan äta, synd!

 • emma
  24 maj, 2015 at 23:16

  Men mia. Hon rekommenderar ju givetvis inte att man ska ha Nutella på. Läs om, läs rätt.

 • Mia
  25 maj, 2015 at 22:12

  Ok skit samma om det är på mackan eller ej. Hon rekommenderar och vill att vi köper dessa produkter. Verkar som att du måste läsa om och FATTA rätt kanske 🙂

 • Mia
  25 maj, 2015 at 22:14

  Förresten står det ju i texten att hon gillar brödet rostat med smör och nougat kräm. Så vad menar du egentligen ?